Lombik-FET tapasztalatok?
Első lesz, Kaálisok vagyunk. Ma 7mm a nyh-m, és van egy 16mm-es domináns tüszőm.
Holnap kezdem az LH teszteket, csütörtökön megyek progi vv-re és uh-ra.
Gondolom a jövőhét elején lesz a beülti (3 napos).
Aznap van amikor kiolvasztják, vagy másnap? Kell még fejlődnie, hogy beültethető legyen? Vagy ez hogy van?
Fizetős lesz: ha nem lesz beültethető, akkor is ki kell fizetni az uh-t és vv-t? Nem kérték el az árát, majd a beültikor.
Én Pécsre járok, és csütörtökön kaptam vissza 2 kis fagyibabát.
Itt úgy volt, hogy reggel mentünk, amikor odaértünk, akkor olvasztották ki őket, és fél óra múlva már kaptam is vissza őket. Tehát azt ellenőrzik, hogy szépen felébredtek-e, és már mennek is a pocakba :)
A fizetős részéről semmit sem tudok, itt ingyenes...
Szia
Nekem 1 hónapja volt FET de én fizetősön voltam. Erre nem akartuk elhasznál az 5 alkalomból egyet. Ez úgy volt hogy 10 után telefonáltam ás akkor mondták hogy indulhatunk mi elég messziről járunk. Felértünk mondtam miért jöttünk odaták a papírt kifizettem a 60 ezert vártunk 10 percet és mentünk fel.
Köszi! Kedves első, szurkolok!
Remélem maradsz, és szurkolunk egymásnak! Írj le mindent, hogy miben más esetleg most mint egy stimusnál! Mit érzel?
Kedves második, ha jól sejtem, neked nem sikerült -gondolom írtad volna. Sajnálom.
Az UH és vv árát neked mikor kellett kifizetni? A 60.000Ft-tal együtt? Nekem magyaráztak valamit, hogy 10.000ft az uh és 3.000ft a vv, de majd később fizetem.
Ha nem sikerül felolvasztani azt akkor is ki kell fizetni gondolom.
Tényleg, nem volt gond a felolvasztásnál?
Mennyit pihentél, mennyire és mikortól voltál aktív?
Az előzőt úg csináltam, hogy 3 napig pihentem, de utána is nagyon vigyáztam magamra.
Most úgy tervezem, az első nap fekszem, utána 2 napig vigyázok magamra, és a többi napon csak annyi hogy itthon leszek nem dolgozom; de csinálom itthon a dolgom. Hátha ez jön be.
Szia!
1. vagyok.
Úgy néz ki sajnos nem sikerült, tegnap a teszt negatív lett...
Hát sok mindenben más, mint a stimus lombiknál volt, bár az 2,5 éve történt. Akkor még tudtam pihenni, 2-3 napig sokat feküdtem, csak átmozgatni magam keltem fel, aztán fokozatosan visszatértem a mindennapokhoz.
Most a beülti napján feküdtem, majd jött a hétvége, pihenni semmit sem tudtam (na de ki az, aki egy közel 2 éves mellett feküdni tud egész nap), emelgettem őt, stb. Meg is beszéltük apával, hogy csoda lenne, ha ezek után sikerülne...
Mi volt ma az UH-n? Mikor mehetsz a babócákért? Drukkolok nagyon!
Szia! Nagyon sajnálom!!!!!!!!!!
Én már megkaptam, kevesebb mint két hét van a vérvételig.
Most én sem pihenek annyit mint a múltkor; gyakorlatilag teljesen máshogy csinálom.
Talán ez jön be, ki tudja.
Én a második héten most pl. visszamegyek dolgozni is.
Csak nem emelek, és nem csinálok semmit, ami megerőltető.
Szépséges volt a visszakapott babánk; én őt látom igazi babakezdeménynek; hátha.
Aznap kaptam vissza, amikor kivették a fagyóból egyébként.
Jobban tetszik ez így, mint a stimunál, sokkal humánusabb a szervezetemnek. Élvezem (bár az előzőt is élveztem). Remélem sikerül végre.......
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön, és édi-bédi kis baba szülessen 8,5 hónap múlva :)
Sajnos nekem tényleg nem sikerült, de nem baj, majd július-augusztusban!
Köszönöm, és remélem legközelebb sikerrel jártok!
Én ma teszteltem egy halvány pozitívat, de egyenlőre nem tudni hogy az Ovitrelle-től, vagy a babtól van-e.
A vérvételig minden nap tesztelek, és majd meglátom hogy erősödik-e.
Már csak 3 nap, és vv.
Bár ilyenkor nem szabad tesztelni, mert az Ovitrelltől lehet ál-pozitív, de talán........
% napja adtam be 3/4 ampullát. Talán már nem kéne mutatnia a tesztnek, nem?????????????
Kívánom, hogy a babától legyen az a 2. csík :)
Én már nem mondok semmit, hogy mi lehet, mert nekem a 1/2 amp. Ovitrelle-től a 3. napon nagyon erős lett a teszt, és még az 5. napon is látszott. De mindenkinek máshogy reagál a szervezete.
Majd feltétlen írj, hogy mi a helyzet, izgulok értetek!!!
TERHES VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))
Az előbb a % helyett 8. -at akartam írni! Végig teszteltem, és ugyanolyan erősségű volt a teszt :-) El sem hiszem!!!!!!!!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!