Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lehetséges, hogy végre babát...

Lehetséges, hogy végre babát várok?

Figyelt kérdés

Szép napot mindenkinek!

Májusban derült ki, hogy PCOS-om és IR-em van. Azóta voltam HSG vizsgálaton is és minden rendben. Két hónapja szedem a Meforal 500at és az elmúlt két hónapban meg is jött. Ma vagyok a 37. napon, de még nem jött meg... Apró szurkálásokat érzek a méhemnél, olyan enyhe meg akar jönni érzésem van, de semmi. Naponta többször rohangálok a mosdóba mert úgy érzem megjött. Ma reggel teszteltem, de negatív lett... szerintetek lehet még korai volt, vagy tényleg nincs semmi? A menstruáció kimaradásának lehet az az oka,hogy a HSG előtt egy hétig nem szedhettem a gyógyszert?

2014. júl. 21. 13:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
7-es válaszoló vagyok, 4 éve derült ki a pcos, azóta megy a kezelés
2014. júl. 22. 16:16
 12/14 A kérdező kommentje:

7es válaszoló!

Azóta sikerült teherbe esned? És ha igen mennyi idő után? :)

2014. júl. 22. 20:10
 13/14 Manka68 ***** válasza:

Szia!

A ciklus.hu-n is jól működik a görbe, csak nem ott kell beleírni, hanem a napi adatokhoz kell fölvinni a hőt.

2014. júl. 23. 04:46
 14/14 A kérdező kommentje:

Na ma reggel csináltam egy újabb tesztet... Kb 5 percen át bámultam, de csak egyetlen csík ordított a képembe... azonban kb 10-15 perc múlva megnéztem megint mert megfeledkeztem róla... és akkor ez fogadott... ez most akkor mit jelent? Csak mert ugye fel van tüntetve a teszteken, hogy 10 perc után már nem olvasható le...

[link]

2014. júl. 25. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!