Lehetséges, hogy végre babát várok?
Szép napot mindenkinek!
Májusban derült ki, hogy PCOS-om és IR-em van. Azóta voltam HSG vizsgálaton is és minden rendben. Két hónapja szedem a Meforal 500at és az elmúlt két hónapban meg is jött. Ma vagyok a 37. napon, de még nem jött meg... Apró szurkálásokat érzek a méhemnél, olyan enyhe meg akar jönni érzésem van, de semmi. Naponta többször rohangálok a mosdóba mert úgy érzem megjött. Ma reggel teszteltem, de negatív lett... szerintetek lehet még korai volt, vagy tényleg nincs semmi? A menstruáció kimaradásának lehet az az oka,hogy a HSG előtt egy hétig nem szedhettem a gyógyszert?
Figyelni szoktad a peteérésedet? (Görbe vezetése, ovus fájdalom, nyák, ovuteszt stb.)? Mert akkor biztosabbat lehetne mondani, hogy csak késik - e, mert később volt peteérésed, vagy baba lehet a dologban. Mert sajnos a PCOS pont a peteérést késlelteti vagy akadályozza meg, ezért vannak a hosszabb ciklusok.
Drukkolok, hogy baba legyen!
Ha a HSG-d nemrég volt, az is megkavarhatta egy kicsit a dolgokat.
Mást most nem igen tudsz tenni, mint vársz, és 2-3 naponta tesztelsz egyet.
Nyugodtan el kezdheted mér ni a hődet holnaptól. Így mire megjön, megtanulod nem elfelejteni. :) De van az az érték, ami már most megmondja, hogy egyáltalán túl vagy-e az ovuláción. Mert ugyebár arra vagyunk kíváncsiak, nem pedig a peteérés nevű folyamatra.
És valóban ágyból kikelés előtt szájban vagy hüvelyben. nem lehetőség szerint ugyanakkor, hanem ugyanakkor. Rutinos vagyok és biza nem ugyanazt mutatja 5-kor, mint 6-kor. Tehát max. perceket érdemes csúsztatni. Na meg ugye ott van az ovu teszt, de a te ciklusaiddal az lehet, hogy már költséges lenne és idegörlő.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Holnaptól akkor elkezdem a hőmérőzést. Lehetne még egy kérdésem? Ovuláció előtt emelkedik meg a hőmérséklet? Vagy menstruációkor is? Tudnátok nekem adni egy linket ahol könnyen vezethetem ezt? Regisztráltam a ciklus.hu-n de valamiért nem tudom szerkeszteni a diagramot... Még mindig nem jött meg, de majd csak hétvégén tesztelek, már ha addig nem történik valami... Most eljutottam arra a szintre, hogy ténylegesen elhatároztam magam, mindennap mozgok, odafigyelek mit eszem (bár a számolgatás az nekem nem megy, úgy hallottam az is elég, ha kizárom a tilos ételeket)és most rendeltem Inozitol port, illetve folsavat és D vitamint fogok szedni. Muszáj pozitívan állnom a dologhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!