Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SEGÍTSETEK LEHET HOGY VÉGRE...

SEGÍTSETEK LEHET HOGY VÉGRE BABÁT VÁROK?

Figyelt kérdés

1,5 éve próbálkozunk a férjemmel,már időpontunk is van sperma vizsgálatra. De nagyon jó lenne az előtt babásnak lenni. :)

Ma vagyok 28. napon,de semmi előjele nincs a nem vártnak. Ilyenkor már rég fájni szokott a mellem,és eléggé duzzadtak is szoktak lenni. Meg általában barna maszatolás előzi meg.Most az sincs.

A hőmet egy időben mértem,de már abba is belefáradtam a sok csalódás miatt. Viszont tegnap reggel megmértem az ébredési hőmet,ami 36,2 volt az alaphőm elég alacsony 35,2 körül szokott lenni. Nem merek már reménykedni sem,viszont tudom hogy van olyan aki tünetmentesen is babás lett. Még azt vettem észre,hogy párszor evés után hányingerem volt.

Meg ez most bocsánat érte, de észrevettem hogy hüvelyi fertőzésem van,és már ezt megelőzőleg is volt elég sok folyásom.Nekem már nagyon rég volt ilyen,több éve.

Bocsánat,hogy így rátok zúdítottam ennyi információt, de próbálok egy kis támogatást gyűjteni tőletek.

Hátha volt köztetek olyan akinek hasonló képen sikerült a baba.

Tesztet annyit csináltam a 1,5 év alatt,hogy most még nem merek.

Nagyon szépen köszönök előre is minden választ!

2013. febr. 20. 08:53
 1/10 anonim ***** válasza:

Őszintén, nem tudom, hogy összejöhetett-e.

Azt viszont igen, hogy az ennyire extrémen alacsony alaphő, mint a 35.2 utal hormonális problémára. Értem én, hogy mentek kivizsgálni a párod, de neked volt már vizsgálatod? Mert ez nem normális, sajnos. Még a 36.2 is alacsony lenne alaphőnek, de még beleférne. De így? Hát nem tudom...

A legjobbakat kívánom nektek, pontosan tudom, milyen vágyakozni a babára.

2013. febr. 20. 08:55
 2/10 anonim ***** válasza:

Én is csak drukkolni tudok neked, de biztatni nem akarlak még, hisz ki tudja. Szerintem ne keresd ennyire a tüneteket,mert aztán még nagyobb a csalódás. Tudom, mi is két éve várunk.

Ha meg hüvelyi fertőzésed van, azzal szerintem el kéne menni dokihoz, babától függetlenül.

2013. febr. 20. 08:57
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy írtál. Igen ezt már én is olvastam,hogy ez nem jó ha ilyen alacsony a hő.

Engem már többször vizsgált meg nőgyógyász,meg egy alkalommal akkor volt peteérésem is,de sajnos akkor sem estem teherbe. :(

Ha a férjemet kivizsgálták,utána én következem petevezeték átjárhatóság,vérvétel stb!

Remélem akkor legalább sikerülni fog.

Ti mióta vagy meddig próbálkoztatok?

2013. febr. 20. 08:59
 4/10 A kérdező kommentje:

Kedves második,már bejelentkeztem nőgyógyászhoz.

Köszönöm a válaszod,köszönöm a biztatást! :)

2013. febr. 20. 09:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sétálj el a drogériába és vegyél egy tesztet, ebbe a bizonytalanságban én beleőrülnék. Majd írd meg mi lett, nagyon drukkolok!
2013. febr. 20. 09:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Engem is nőgyóygász kezelt két évig, aztán baráti tanácsra endokrinológus-belgyógyászt kezeltem. Azóta javulok is, nem csak kezelnek, ha érted, mire gondolok... mi most kezdtünk próbálkozni, mert eddig olyan értékeim voltak, amikkel esélytelen lett volna. De már két éve szeretnénk, csak most lehet :) Én is azt javaslom neked, hogy mielőtt átjárhatóságit vállalsz be, csináltass labort egy hozzáértő belgyógyász-endokrinológussal, más szemmel nézik az eredményeket, mint a nődokik.
2013. febr. 20. 09:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsodat. Köszönöm szépen,és sok sikert! :)
2013. febr. 20. 09:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, pont most. Nekem is menzesz előtt 2 nappal már barnázás szokott lenni, de most elmaradt, aztán a menzeszem is elmaradt, és most már pozitív tesztem is van :) Amíg nem jön meg, addig van remény :)
2013. febr. 20. 09:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Endokrinológusnál voltál? Szerintem is lehet hormongondod, tényleg alacsony az alaphőd. Egy vérvétel nem ártana-nem tudom, hogy néztek-e nálad hormonszinteket.

2013. febr. 20. 11:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem a menstruáció elmaradásán kívül semmi tünetem nem volt :) Az elsőnél. Most pedig hasgörcstől kezdve minden volt, úgy vettem észre, hogy terhes vagyok, hogy előbb fájt a hasam, és a mellem csak később durrant be :)Várjuk a teszt eredményét!!
2013. febr. 20. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!