Elég érdekes. Szerintetek? SEGÍTSETEK!
Figyelt kérdés
3nappal ezelőtt barnáztam kicsit,azóta sincs semmi.még csak jövőhónap 18.-án "kell" hogy megjöjjön.Tegnap este nagyon hányingerem volt,ma szintén,de ma már csak kicsit, ehhez társult kicsi szédülés és mintha megjönne görcsök,de nem olyan intenzíven és a mellem még mindig fáj,pedig már 7napja vége a mensimnek.És ami a legérdekesebb,az most jön: Illatosnak érzem a bőröm.Ilyet még nem tapasztaltam.nem fújtam rá parfümöt,se tusfürdő se semmi ilyesmi,egyszerűen csak illatos a bőröm,minta árasztana magából valamit. Tapasztalt már valaki ilyet?2013. jan. 28. 20:11
1/1 anonim válasza:
Csinálj tesztet, ha terhességi tüneteket észlelsz. Attól hogy megjött, még lehetsz terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!