SEGÍTSETEK! Kicsit durvább szextől, minimális vérzés?
Pár napja a párommal kicsit durvábban szeretkeztünk. Alapból nem vagyok az a nagy befogóképességű, és akkor elég mélyen belém hatolt. Szex után rosszul lettem, menstruációs fájdalmaim voltak, szédültem, zsibbadtam, hideg-meleg érzet, hányinger, és véres váladék (ill sperma jött ki belőlem). Azóta is vérezgetek, azaz kb 5 napja. Az a kérdésem, hogy biztos előfordult mással és vadabb szexnél ez "természetes", de hány napos vérezgetés és megerőltetés esetén (fizikai munka) szurkálás és nyomás érzése normális? Mikor jobb elmenni dokihoz. Nem akarok gondot, méhszájsebet és ebből adódó súlyosabb problémákat! Köszönöm mindenkinek aki válaszol.
A szex előtt két-három nappal múlt el a menzi. Hát ha ez fontos lehet!
Ezt kb egy hete írtam ki az Egészség kategóriában. Sajnos nem nagyon jött rá válasz. Megpróbálom ide ki tenni hátha, több választ kapok!
Azóta is vérzek/vérezgetek. Van hogy egy napig semmi, de ma reggel kicsit több, illetve véresebb.
Dokihoz még nem tudtam eljutni.
Ha "egyszerű" seb keletkezett volna a szex miatt 1.5 hét alatt már helyre kellett volna jönni! Kérlek segítsetek. Minden vélemény és tapasztalat érdekel!!!!
Köszönöm szépen mindenkinek. Legközelebb is ide írok, mert nagyon gyorsan kaptam válaszokat!
Még annyi, hogy anyukámnak ma mondtam és említette a baba lehetőségét, amire én nem gondoltam mivel menstruáltam. Tehát akkor biztos hogy nem vagyok terhes és éppen a baba harcol nehogy ki jöjjön. :)
Utolsó vagyok! Attól, hogy megvolt a bajod, még lehetsz terhes, barátnőm így volt.
Ha nem jutsz el dokihoz, kérdezd meg őt a dologról, biztos, ami biztos:
Üdv: E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!