Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SEGÍTSETEK! Kicsit durvább...

SEGÍTSETEK! Kicsit durvább szextől, minimális vérzés?

Figyelt kérdés

Pár napja a párommal kicsit durvábban szeretkeztünk. Alapból nem vagyok az a nagy befogóképességű, és akkor elég mélyen belém hatolt. Szex után rosszul lettem, menstruációs fájdalmaim voltak, szédültem, zsibbadtam, hideg-meleg érzet, hányinger, és véres váladék (ill sperma jött ki belőlem). Azóta is vérezgetek, azaz kb 5 napja. Az a kérdésem, hogy biztos előfordult mással és vadabb szexnél ez "természetes", de hány napos vérezgetés és megerőltetés esetén (fizikai munka) szurkálás és nyomás érzése normális? Mikor jobb elmenni dokihoz. Nem akarok gondot, méhszájsebet és ebből adódó súlyosabb problémákat! Köszönöm mindenkinek aki válaszol.

A szex előtt két-három nappal múlt el a menzi. Hát ha ez fontos lehet!

Ezt kb egy hete írtam ki az Egészség kategóriában. Sajnos nem nagyon jött rá válasz. Megpróbálom ide ki tenni hátha, több választ kapok!

Azóta is vérzek/vérezgetek. Van hogy egy napig semmi, de ma reggel kicsit több, illetve véresebb.

Dokihoz még nem tudtam eljutni.

Ha "egyszerű" seb keletkezett volna a szex miatt 1.5 hét alatt már helyre kellett volna jönni! Kérlek segítsetek. Minden vélemény és tapasztalat érdekel!!!!

2012. dec. 21. 12:00
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Sajnos a lakhelyemen nem fogadtak már, tehát még nem sikerült megnézetnem. Egy magándokival sikerült beszélnem aki csak egy hét múlva tud fogadni, de egyre rosszabb, tehát ebből valószínű ügyelet lesz. Már kezdem úgy érezni hogy t.betét nem elég, de azt hiszem a tampon meg ilyenkor (amúgy sem) egészséges. Azon gondolkodok, hogy holnap csinálok terhességi tesztet, hogy megnyugodjak hogy nem baba van a dologban, ha van kimutatja még akkor is ha már nincs. De legalább amiatt nem aggódnék.

Nem görcsölgetek, csak vérzek és elég rendesen és majd hogy csak vér, nem úgy mint eddig hogy jobban, kevésbé véres váladék. Most mintha menstruálnék, csak kevesebb, még darabok is vannak benne, azt hiszem ( bocsi :) )

Köszönöm mindenkinek aki "aggódik" és érdeklődik hogy létem felől. Jól esik hogy megoszthatom valakivel, valakikkel. Tényleg KÖSZÖNÖM! :)

2012. dec. 21. 22:18
 22/41 anonim ***** válasza:
SZerintem ez nem baba, hanem méhszájseb vagy hüvely fal repedés lesz. Nagyon sajnálom, de ezt sajnos tényleg komolyan kell venni. Minden jót, mielőbbi jobbulást kívánok neked, és ha orvos látott, és megmondta, mi volt, kérlek írd meg nekünk, mi volt a megoldás! Had tanuljunk belőle mi is.
2012. dec. 21. 22:35
 23/41 anonim ***** válasza:
Szia! Én az első barátommal voltam igy! Viszont én egy ilyen alkalom után nem éreztem semmit, addig amíg megint kicsit nem voltunk durvábbak.. volt olyan hogy már az se kellett hogy durvák legyünk és nagyon fájt ott lent, volt hogy elsírtam magam annyira... Elmentem a dokihoz, és végül jó pár vizsgálat után kiderült, hogy elszakadt, 1-2 méh tartó szalag, és attól fájt! Bár mivel te véreztél is nem hiszem, hogy ez lenne, de nem kizárt! Viszont nekünk utána egy jó ideig nem lehetett együtt lenni!
2012. dec. 21. 22:45
 24/41 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát én már nem tudom mi ez. Most két napja olyan mintha menstruálnék kicsit kevesebb, de vér távozik belőlem elég sok, az eddigihez képest. Én nem érzek fájdalmat, néha beszúr, de ennyi, nem érzek olyat hogy valami egy helyen, a sérülés miatt fájna.

Nem tudom, én bennem is csekély a baba lehetősége, mert rendes volt a havim, de biztosra megyek ezért csinálok tesztet ma vagy holnap reggel és azt is megírom. Bár anyukámnak a "nem tudom mi lehet a probléma" után az volt a kérdése hogy "reménykedsz?" , hogy baba lenne. A nagymamám anyuval 3 hónapig menstruált. És hallottam megdöbbentő dolgokat, tehát a negatív teszt után leszek nyugodt, hogy nem más életével játszok, hogy még nem jutottam el dokihoz. :)

És természetesen írok, hogy ha kiderült hogy mi a helyzet és a megoldást is megosztom veletek.

Bár eddig annyit tanultam, hogy menzesz után ne legyetek annyira hevesek :) Akkor még elég gyenge a méhnyálkahártya és menzesz alatt alakult seb "felszakadhat" és ez lehet belőle. ( NE NÉZZETEK BOLONDNAK ÉN IS OLVASTAM EZT VALAHOL, AMINEK TALÁN VAN EGY KIS LOGIKÁJA IS) :)

2012. dec. 22. 09:26
 25/41 A kérdező kommentje:
Meg kedves utolsó, miután ez történt, és nem véreztem akkor együtt voltunk a férjemmel ( tudom nem volt okos dolog, a doki is megmondta) nekem egyáltalán nem fájt. Óvatosabbak voltunk és ugyan olyan volt mint mindig, annyi különbséggel hogy sokkal jobban figyeltünk hogy meddig hatol belém. 3-4napja megint együtt voltunk akkor egész nap nem véreztem, és akkor sem volt ilyen probléma. De ahogy a doki mondta nem nagyon ajánlja a szexet mert láthatatlanba nem tudja mi ez és az együttlétek lehet hogy csak rontják. Tehát ezek a napok, sajnos mindkettőnket próbára teszi. Bár a páromat kicsit sem zavarja hogy nem vagyunk együtt, inkább jobban idegeskedik mint én :)
2012. dec. 22. 09:31
 26/41 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Kórházban van nőgyógyászati sürgősségi ellátás. Ott fogadnak tuti. Én nem várnék jövő hétig az biztos.
2012. dec. 22. 13:36
 27/41 A kérdező kommentje:

Teszteltem egyet, hála istennek (nem hittem hogy valaha is ezt fogom írni) negatív lett. :) reggeliből csinálok még egyet azt kicsit nyugodtabb leszek :)

Most olyan mintha menstruálnék. Elmentünk itthonról a párommal és nem voltunk el 3-4 órát a egy tampon kevés volt. Nem tudom mitől indult be. de pár nap alatt elmúlik.

2012. dec. 22. 15:16
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem válaszoltál a kérdésre!!!!! Ne legyél már ilyen felelőtlen menj már el sürgősségi ügyeletre !!!!!!!!!!!
2012. dec. 22. 15:24
 29/41 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek kedves utolsó. Dabason lakok. Tegnap voltam bent egykor és ott mondták hogy már nem tudnak fogadni. Még nem sikerült ügyelet után nézni. De mielőbb megteszem. Igazad van, kicsit felelőtlen vagyok, vagy talán gyáva.
2012. dec. 22. 15:53
 30/41 A kérdező kommentje:
Sikerült a körzeti kórházban elmenni megvizsgáltatni magam, de addigra tünetmentes lettem, ami nem olyan rossz csak így nem tudtak túl sok okosat mondani. Sajnos nem tudtam meg mi volt konkrétan a probléma, de a kedves rokonok vitaminokkal tömnek, és valószínű ennek köszönhetően jöttem helyre. D majd ünnepek után elmegyek magán dokihoz, hogy még is mi lehetett, és majd megírom, ha érdekel. Köszönöm, a tanácsokat, a segítséget, a jó kívánságokat. Mindenkinek további kellemes ünnepeket!!! :D
2012. dec. 26. 16:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!