Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SEGÍTSETEK! Kicsit durvább...

SEGÍTSETEK! Kicsit durvább szextől, minimális vérzés?

Figyelt kérdés

Pár napja a párommal kicsit durvábban szeretkeztünk. Alapból nem vagyok az a nagy befogóképességű, és akkor elég mélyen belém hatolt. Szex után rosszul lettem, menstruációs fájdalmaim voltak, szédültem, zsibbadtam, hideg-meleg érzet, hányinger, és véres váladék (ill sperma jött ki belőlem). Azóta is vérezgetek, azaz kb 5 napja. Az a kérdésem, hogy biztos előfordult mással és vadabb szexnél ez "természetes", de hány napos vérezgetés és megerőltetés esetén (fizikai munka) szurkálás és nyomás érzése normális? Mikor jobb elmenni dokihoz. Nem akarok gondot, méhszájsebet és ebből adódó súlyosabb problémákat! Köszönöm mindenkinek aki válaszol.

A szex előtt két-három nappal múlt el a menzi. Hát ha ez fontos lehet!

Ezt kb egy hete írtam ki az Egészség kategóriában. Sajnos nem nagyon jött rá válasz. Megpróbálom ide ki tenni hátha, több választ kapok!

Azóta is vérzek/vérezgetek. Van hogy egy napig semmi, de ma reggel kicsit több, illetve véresebb.

Dokihoz még nem tudtam eljutni.

Ha "egyszerű" seb keletkezett volna a szex miatt 1.5 hét alatt már helyre kellett volna jönni! Kérlek segítsetek. Minden vélemény és tapasztalat érdekel!!!!

2012. dec. 21. 12:00
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott egész picit vérezni, amikor mensi utáni 1-2 napban szeretkezünk, mert párom szép méretekkel van megáldva, de ő nem durva és a vérzés max. azon a napon tart, és tényleg nagyon picike. Ez a probléma neked már nagyon-nagyon rég megvan, már lesz két hete is, mire eljutsz orvoshoz. Ez nem normális dolog, szerintem. Van ügyelet, sztk, akármi, én nem kockáztatnék nyílt sebet, fertőzésforrást, gyulladást ünnepek alatt. Menj orvoshoz, én úgy gondolom.
2012. dec. 21. 12:38
 12/41 A kérdező kommentje:

Szia, kedves utolsó. Mi sem szoktunk durák lenni, mert elég kicsi vagyok belül, csak a menzi alatt nem voltunk együtt és napok óta gyűlt bennünk és kirobbant. :) Szoktunk figyelni, ezért is furcsa, soha nem volt még ilyen.

De ha ügyeletre akarok menni, ott nem hiszem hogy szívesen fogadnak ilyen problémával...ügyelet csak a komoly halaszthatatlan bajokkal foglalkoznak, nem? Még sose kellett mennem tehát nem tudom, hogy fogadnának!

2012. dec. 21. 12:43
 13/41 anonim ***** válasza:

Még mindig jobban "örülnek" neked ma, mint hétvégén vagy karácsony napján...

Nem akarom az ördögöt festeni a falra, remélem, hogy semmi komoly bajod, de mindenképp megnézetném egy orvossal, mielőtt 2 hétre eltűnik mindenki karácsonyozni/szilveszterezni. Max. azt mondják, semmi gond, de legalább biztosat tudnál.

2012. dec. 21. 12:48
 14/41 A kérdező kommentje:
Nagyon igazad van! Mindenképpen elmegyek dokihoz, mert ahogy elnézem a 1.5 hetes idő tartam senkinek sem tetszik! :) Nekem sem és a férjemnek sem. Szinte rossz mondani neki, mert hibásnak érzi magát. :(
2012. dec. 21. 12:54
 15/41 anonim ***** válasza:
Most látom, a doki nem fogad éppen kérdéseket. Pedig amúgy nagyon gyors, egyszer már én is kérdeztem tőle. Van nődokid, akihez járni szoktál? Hívd fel, és megmondja, hogy mit csinálj! E.
2012. dec. 21. 13:21
 16/41 A kérdező kommentje:
Szia, én is láttam hogy nem fogad kérdéseket. Nincs dokim, azaz eddig nem volt, most hívtunk fel egyet aki csak egy hét múlva tud fogadni. Addig ha nem komolyodik kivárom ha nem akkor mondta menjek be az ügyeletre, mert nem hiszi hogy van még rendelés. De mondta hogy így a hallottakról nem sokat tud mondani, bármi lehet! :)
2012. dec. 21. 13:35
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
SZTK nőgyógyászaton kell lenni rendelésnek, vagy menj be egy korházba!
2012. dec. 21. 13:46
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Minden kórházban van sürgősségi ellátás menj oda. Péntek van és jönnek az ünnepek. NE halogasd!!!!!!!!!
2012. dec. 21. 14:07
 19/41 anonim ***** válasza:
remélem azóta voltál orvosnál
2012. dec. 21. 20:51
 20/41 anonim ***** válasza:
Na szia mi a helyzet? :)
2012. dec. 21. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!