Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SEGÍTSETEK! Kicsit durvább...

SEGÍTSETEK! Kicsit durvább szextől, minimális vérzés?

Figyelt kérdés

Pár napja a párommal kicsit durvábban szeretkeztünk. Alapból nem vagyok az a nagy befogóképességű, és akkor elég mélyen belém hatolt. Szex után rosszul lettem, menstruációs fájdalmaim voltak, szédültem, zsibbadtam, hideg-meleg érzet, hányinger, és véres váladék (ill sperma jött ki belőlem). Azóta is vérezgetek, azaz kb 5 napja. Az a kérdésem, hogy biztos előfordult mással és vadabb szexnél ez "természetes", de hány napos vérezgetés és megerőltetés esetén (fizikai munka) szurkálás és nyomás érzése normális? Mikor jobb elmenni dokihoz. Nem akarok gondot, méhszájsebet és ebből adódó súlyosabb problémákat! Köszönöm mindenkinek aki válaszol.

A szex előtt két-három nappal múlt el a menzi. Hát ha ez fontos lehet!

Ezt kb egy hete írtam ki az Egészség kategóriában. Sajnos nem nagyon jött rá válasz. Megpróbálom ide ki tenni hátha, több választ kapok!

Azóta is vérzek/vérezgetek. Van hogy egy napig semmi, de ma reggel kicsit több, illetve véresebb.

Dokihoz még nem tudtam eljutni.

Ha "egyszerű" seb keletkezett volna a szex miatt 1.5 hét alatt már helyre kellett volna jönni! Kérlek segítsetek. Minden vélemény és tapasztalat érdekel!!!!

2012. dec. 21. 12:00
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
örülök hogy jobban vagy. MAjd tényleg írd meg mi lehetett az oka. BUÉK
2012. dec. 30. 18:52
 32/41 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy olvassa e még valaki ezt a kérdést.

Hogy mi történt akkor aznap, és mitől véreztem elég sokáig, azt még sajnos nem tudom, csak azt tudom, hogy azóta sokkal jobb a szex....:) nem tudom hogy emiatt, de amióta elmúlt a vérzésem voltunk együtt a párommal kb 3-4szer és egyszer sem fájt, sőt...tehát akármi miatt is véreztem, már nem bánom, ha ez az állapot így marad :) De azért a lehetséges okát majd megírom!

2013. jan. 2. 11:31
 33/41 A kérdező kommentje:

Szerintetek ha most nem jön meg az normális? nem tudom melyik vérzéshez igazítsam az e havi vérzést. Ha a normálistól számolom (dec. 6.) akkor mostanában kell megjönnie, ha köztes "menszihez" ami 21-én volt akkor jóval később, 18-a körül. Most semmi menszis tünetem nincs, mell fájás stb. csak furcsán kevés folyás az is eléggé vizes, ezen kivül száraz vagyok :)

akinek van hasonló tapasztalata, megjött rendesen vagy, kimaradt a vérzés?

2013. jan. 4. 18:52
 34/41 anonim ***** válasza:
és dokinál voltál már azóta?
2013. jan. 4. 22:31
 35/41 A kérdező kommentje:
Jövő hétre kaptam csak időpontot. De most minden okés, semmi problémám nincs, csak nem tudom mikorra várjam a havimat. semmi tünetem nincs, sem ovus sem menszis.
2013. jan. 5. 07:15
 36/41 anonim ***** válasza:
nem lehet baba a dologban?
2013. jan. 5. 20:14
 37/41 A kérdező kommentje:

Hát azaz igazság hogy mivel elég zavaros volt a hónap nem is jutott eszembe. nem tudom, nem érzek semmit. ami pár napja volt az a vizes folyás, de mostanra az is elmúlt. Nem tudom, elvileg 3-án kellett volna megjönnie, 6-a van már és semmi, gondoljátok hogy tesztet kéne vennem? Ilyen zavaros vérzések mellett mekkora esélye van hogy 3-4 együttlétből amiből kettő ciklus elején volt baba lehet. Közép időben az a vérzés?

peteérésnél bizonyos hormonprobléma miatt nem fordulhat elő erősebb vérzés?

2013. jan. 6. 03:29
 38/41 anonim ***** válasza:
mi újság azóta? megjött? hogy vagy?
2013. jan. 10. 12:32
 39/41 A kérdező kommentje:

Szia! hát még nem jött meg, ha a rendeshez nézem 3-án kellett volna, de semmi, tünet sincs, ma teszteltem délután, negatív.

Tehát várok 18-20-ig ha akkor sem csinálok tesztet és megyek dokihoz.

Köszönöm az érdeklődést!

2013. jan. 10. 20:10
 40/41 anonim ***** válasza:
Ha baba van meg tudjátok tartani? Azért kérdem, mert nagyon későn mész orvoshoz...
2013. jan. 10. 20:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!