Szombaton ovuláció kedden 19mm tüsző ultrahangon? Nem értem! SEGÍTSETEK!
Figyelt kérdés
Szombaton pozitív ovu teszt, kedden pedig 19mm tüszőt látott az orvos!Annak meg kellett volna repednie vagy sem?2013. jan. 29. 13:15
1/16 A kérdező kommentje:
Nem törnént meg a tüszőrepedés és nem szabadult ki a petesejt? Azért látott az orvos tüszőt?
2013. jan. 29. 13:41
2/16 anonim válasza:
A pozitív ovuteszt nem az ovulációt jelzi, hanem a magas LH szintet, ami az ovuláció előtt szokott lenni. Szóval nem valószínű, hogy szombaton volt ovud, csak a teszt már jelezte a megemelkedett LH-t. Ha ma láttak 19mm-es tüszőt, akkor még csak az elkövetkezendő napokban lesz ovud. Nem mondta az orvos?
3/16 anonim válasza:
kb. csütörtökön vagy pénteken lesz ovulációd.
legyetek együtt ma és csütörtökön!
4/16 A kérdező kommentje:
Az ovu teszt ma meg - ! Semmi sincs rajta, komolyan érdekes ez nagyon!
2013. jan. 29. 14:19
5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtatok, megteszünk mindent az ügy érdekében!Volt már így valaki hasonló cipőben?
2013. jan. 29. 14:20
6/16 anonim válasza:
Én most ki vagyok akadva az ovuteszten. Nem rég rendeltem, és egy nap mutatott a múlt héten ovut. A hasam meg tegnap fájt nagyon. A hőm is tegnap 36,1 volt. Így biztosan most volt. Amúgy meg tegnap is és minden nap negatív..:( Ki érti ezt. És ráadásul clostit is szedtem.
7/16 anonim válasza:
igen, én nekem is pozitív volt az ovu teszt és csak 3 napra rá volt az ovulációm.
8/16 A kérdező kommentje:
Akkor ezek teljesen megbízhatatlanok 2500-ért vettem a dm-ben!SOSE többet! Bízom az orvosban, abban hogy érti a dolgát! Valószínűleg azért nem estem eddig teherbe mert hibáa akkor szexeltünk mikor jól esett mikor kb ovu volt és ellőttem egy-egy tesztet hittem neki na akkor azokban a napokban rádolgoztunk, viszont ezek szerint nekem a teszt által + mutatott érték csak ténylegesen 5 napra lesz tüszőrepedés!
2013. jan. 29. 14:42
9/16 anonim válasza:
Hát igen, inkább az UH-nak higyj, mint a tesztnek. Most majd legyetek együtt minden nap 1-szer hétvégéig bezárólag, és akkor minden esélyt megadtatok. Drukkolok!
10/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :) !!! Mielőbbi babásodást mindenkinek! :)
2013. jan. 30. 06:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!