Szombaton ovuláció kedden 19mm tüsző ultrahangon? Nem értem! SEGÍTSETEK!
Figyelt kérdés
Szombaton pozitív ovu teszt, kedden pedig 19mm tüszőt látott az orvos!Annak meg kellett volna repednie vagy sem?2013. jan. 29. 13:15
11/16 anonim válasza:
nekem csak negatív tapasztalatom van az ovulációs teszttel.
UH-on követték a tüszőrepedésemet, tudtam és éreztem, hogy reped, mert nekem nagyon-nagyon fájdalmas olyankor... és az LH teszt soha nem lett pozitív :(
12/16 A kérdező kommentje:
Ez komolyan hihetetlen azért, sosem gondoltam volna, mondjuk tényleg nem akarom gépiessé alakítani a szexet a párommal pont ezért mert már egy ideje nem sikerült a baba azért próbáltam ki hogy nekem van e egyátalán peteérésem, de tényleg elég furcsa eredményt produkált!
2013. jan. 30. 12:56
13/16 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem hogy azóta van gyermeked?
2013. jan. 30. 14:32
14/16 anonim válasza:
Előző házasságból már két nagy gyerekem van, azonnal összejöttek elsőre, de a mostani párommal már 8 éve várunk a csodára.
Most megyünk lombikra, túl vagyunk 7 inszemináción, de nincs baba :(
15/16 anonim válasza:
nálam minden rendben van, a párom spermái nagyon nem akarnak mozogni :(
16/16 A kérdező kommentje:
Na ettől félek a legjobban mert én benne vagyok a vizsgálatokban, de a párom azt hiszi hogy egy tenyészbika :) és hogy rögtön ikreket csinál, de sajnos már lassan egy éve várunk az első babára!
2013. jan. 31. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!