Inzulinrezisztenciában szenvedők! Mio-inozitol gyógyszerről hallott már valaki? Hol lehet beszerezni?
Ahogy az első írta, Inofolic. Vehetsz gyógyszertárban, ott én 14.000 Ft körül vettem. Most az internetpatikából vásároltam, itt 12.000. Pick Pack ponton átveheted minden egyéb költség nélkül. :)
Mennyire vészes az IR-ed? Gyógyszert nem kaptál rá? Elég csak az Inofolic?
Értelek. Én is olvastam, hogy lehet külön is kapni, úgy olyan 8.000 Ft-ra jön ki. Sajna azt nem tudom, hogy hol lehet beszerezni. Bocsi. :)
Tényleg nagyon magas az inzulinod. :S Mennyi túlsúlyod van? Megkérdezhetem?
itt tudsz rendelni két nap alatt hozzák és szedjél mellé folsavat :)
Kedves utolsó! Köszönöm szépen a linket! Tudnál segíteni, hogy mennyi az ajánlott napi bevitel? És mennyi folsavat kell hozzá szedni? Tényleg nagyon köszönöm!
Sajnos olyan 30 kg túlsúlyom van még, már lement 10 kg, de még elég sok munka áll előttem. De igyekszem mindent megtenni a sikerért. Remélem ez a termék is segíteni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!