Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Endokrinológiában, inzulinrezi...

Endokrinológiában, inzulinrezisztenciában jártas nőgyógyászt keresek. Kit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

2014. márc. 5. 22:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Dr Surányi Tibor,főorvos,szülész-nőgyógyász,endokrinológus. Nekem Ő tudott segíteni,nagyon jó szakember,és EMBER.Ő a Kerepesi kórházban dolgozik,de Mátyásföldön magánrendel. 06 30 977 42 75 Cím: Budapest Veres Péter út 110
2014. márc. 6. 08:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Mens mentis intézetben bárkit.
2014. márc. 6. 08:29
 3/10 anonim válasza:

Szia!

Bár én nem voltam még nála,de én is jót hallottam róla.És azért jó az is,hogy nem csak nőgyógyászként,de endokrinológus is egyben.Így nem kell két helyre járni.Én ha előbb hallottam volna róla biztos hozzá mennék.

2014. márc. 6. 09:15
 4/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nekem meddőségi problémám volt(hosszú utat jártam be mire nála kötöttem ki) de hála neki, szakértelmének,és segítőkész hozzáállásának most már terhes gondozásra járok hozzá :) Türelmes,kedves ( ez nem csak a magánrendelésére igaz!)csak jót tudok róla mondani!

2014. márc. 6. 13:40
 5/10 anonim válasza:
Én is csak jókat hallottam Róla, hozzá szeretnék majd mihamarabb eljutni
2014. márc. 6. 13:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó :) Azt tanácsolom Neked,ha mihamarabb szeretnél a Doktor úrhoz eljutni,minél előbb kérj időpontot,mert meglehetősen hosszú a várólista,rengetegen járnak hozzá!

Egyébként ha nem magánrendelésre szeretnél,vagy bárki szeretne hozzá járni,akkor a Kerepesi kórházban is van rendelése,ide a 06 28 507 651 telefonszámon lehet időpontot kérni(legkésőbb 12 óráig!) Itt szerdánként van rendelése,csak elég szűk keretben folyik,ugyanis 2 óra alatt,4 beteget fogad.

Remélem tudtam segíteni :)

2014. márc. 6. 15:27
 7/10 anonim válasza:
Köszi a tanácsot, még a nödokimmal beszélnem kell mert legutóbb semmit nem mondott meg leletet se adott csak a receptet adta oda és azért érdekel h most mi is van velem :)
2014. márc. 9. 15:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. márc. 11. 06:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a Mensmetist ajánlanám inzulinrezisztencia esetén. Amúgy én is jártam Surányihoz, sajnos még csak fel sem merült benne. hogy IR-es lehetnék. Pedig igen...
2014. márc. 13. 19:43
 10/10 anonim válasza:
Mens Mentis, dr. Tűű László
2014. márc. 23. 14:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!