Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hallott már valaki az "INOFOLI...

Hallott már valaki az "INOFOLIC" vagy "INOZITOL" nevezetű táplálékkiegészítőről? Többi lent.

Figyelt kérdés
Röviden:abbahagytam a fog.gátlót,fél évig nem jött meg,elmentem dokihoz,hormonlabor,uh....stb...a múlt hónapban beszedtem egy levél fog.gátlót hogy megjöjjön,a 2.-ik naptól clostilbegytet.Voltam uh. és úgy néz ki nincs peteérésem.Lehet pcos vagyok,mert tele van mindkét petefészkem cisztával,és ugye egyszerűen nem akar megjönni magától a menszeszem.De nem vagyok cukros,meg szőrös és nem vagyok elhízva sem(50kg).Szóval a kérdésem az lenne,hogy ebben az esetben biztos ezt a táplálékkiegészítőt kellene szednem?Nektek(aki volt hasonló helyzetben)mit írt fel a doki?Annyira elvagyok keseredve,hogy már december óta a dokihoz járok(mellesleg magánhoz),és még sehol nem tartunk...meg már nagyon örülnénk a babának.Vagy menjek el egy másik dokihoz is?Kérlek írjatok!Köszönöm!
2013. márc. 27. 18:37
1 2
 1/18 anonim válasza:
70%
igen, és utánna is néztem, miután nekem is endokrinológus ajánlotta. Külföldön már bevált szer, ccsak az a baj, hogy jelenleg nem találom magyar oldalakon,. hogy hol lehetne beszerezni, oéti engedélylistát is megnéztem, táplálékkiegészítők között nem szerepel. Neked sikerült beszerezni?
2013. máj. 30. 16:34
 2/18 Sziszi3 válasza:
100%

Szia!

Most láttam kérdésed. Remélem még tudok segíteni. Az Inofolic Szlovákiában már forgalomban van, várhatóan Magyarországon is kapható lesz már ősztől.Szlovákiában nagyon nagy siker, rengeteg terhesség van vele.Ezen az oldalon pl. meg lehet venni: [link]

Remélem tudtam segíteni. Szia: Sziszi

2013. jún. 27. 13:15
 3/18 ikszdéé31 ***** válasza:

Én ma kaptam az inoflic nevűt, annyira rossz, hogy magyarul nem tudom elolvasni, remélem segít, hogy teherbe essek, amúgy szlovákiában kaptam. 3hónapig kell innom, mellette szedem a duphastont, azt mondta a doki, h elvileg 3hónapon belül teherbe kellene esnem, h nem, akkor vissza kell mennem, és máshogy megpróbáljuk.

Azóta semmi tapasztalat?

2013. júl. 19. 13:29
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
A szlovákban talán tudok segíteni, ha kell... Nagyjából értem :)
2013. aug. 28. 20:04
 5/18 anonim válasza:
77%
sziasztok, az INOFOLICOT eddig én is külföldről szereztem be, de most már kapható Magyarorságon is!!!! a dokim szerint nagyon jó és ez a lehető legjobb étrendkiegészítő amit szedhetek ahhoz h teherbe tudjak esni. sokkal jobb és egyszerűbb is annál,mint h hormonokkal tömjem tele magam!a dokim szerint napi 2 tasakkal fogok tudni eredményt elérni. remélem tudtam nektek segíteni :)
2013. szept. 11. 15:09
 6/18 petertima válasza:

Sziasztok.

Hasonló cipőben járok, de én csak 3 hónapja rovom a köröket.

Voltam terheléses (cukros) vérvételen és kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van (a szervezetem sok glükózt termel - vicces 57 kg voltam), illetve kezdetleges pcos-em van. A doki diétát rendelt (semmi cukor és kenyér), 2 hónap után vissza menten, közben fogytam 4 kg. Mivel nagyon változás nem volt nekem is felírta az Inofolic-ot és még drasztikusabb diétát kell tartanom (babot, lisztet, tejet sem ehetek - paleolit diétázok) és szednem/innom kell a port. Sajna mivel még most kezdtem el, semmi tapasztalatom nincs, de megváltást remélek ettől az egésztől, ugyanis már megint a 6. hónapnál tartok a menstruáció hiányával.

Én hiszek benne (nem tudok mást tenni)...

2013. szept. 12. 19:27
 7/18 v73 válasza:
100%

Sziasztok,

Magáról a termékről nincs tapasztalatom, de itt megtaláljátok:

[link]

Remélem segít, sok sikert!!! :)

2013. szept. 17. 10:16
 8/18 Anita820501 válasza:
70%
Sziasztok! Nekem a természetgyógyász dokinénim ajánlotta, akihez akupunktúrára jártam. Meg is rendeltem, de közben kiderült, hogy terhes vagyok. :-) Szóval tapasztalatom nincs, viszont van egy bontatlan doboz 60 adagos Inofolicom eladó. Akit érdekel írjon privátban. Budapestiek előnyben a könnyebb lebonyolítás miatt.
2014. jan. 7. 15:33
 9/18 Anita820501 válasza:
76%
Sziasztok. Visszavonom a korábbi felajánlásomat, mert sajnos el kell venni a babát, mert 10 hetesen megállt a fejlődésben, és nem vetéltem el spontán. Jövő kedden műtenek, utána pedig újra nekivágunk a projektnek. Elkezdem szedni majd az inofolicot, és megírom a tapasztalataimat. Mielőbbi babásodást kívánok mindenkinek.
2014. jan. 24. 11:31
 10/18 ikszdéé31 ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom a történteket. Remélem hamarosan írod a jó hírt miszerint megint jön a baba.
2014. jan. 24. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!