Hallott már valaki az "INOFOLIC" vagy "INOZITOL" nevezetű
táplálékkiegészítőről? Többi lent.
Figyelt kérdés
Röviden:abbahagytam a fog.gátlót,fél évig nem jött meg,elmentem dokihoz,hormonlabor,uh....stb...a múlt hónapban beszedtem egy levél fog.gátlót hogy megjöjjön,a 2.-ik naptól clostilbegytet.Voltam uh. és úgy néz ki nincs peteérésem.Lehet pcos vagyok,mert tele van mindkét petefészkem cisztával,és ugye egyszerűen nem akar megjönni magától a menszeszem.De nem vagyok cukros,meg szőrös és nem vagyok elhízva sem(50kg).Szóval a kérdésem az lenne,hogy ebben az esetben biztos ezt a táplálékkiegészítőt kellene szednem?Nektek(aki volt hasonló helyzetben)mit írt fel a doki?Annyira elvagyok keseredve,hogy már december óta a dokihoz járok(mellesleg magánhoz),és még sehol nem tartunk...meg már nagyon örülnénk a babának.Vagy menjek el egy másik dokihoz is?Kérlek írjatok!Köszönöm!
Kinél mi újság? Én ma kezdem el szedni az inofolicot.
2014. márc. 7. 11:41
12/18 Sziszi3 válasza:
Sziasztok!
Én ciklusrendezésre szedem az Inofolicot, mert elég hosszan elhúzódó volt a mensim. Reggel, este 1-1 tasakkal szedek, és 3 hónap után visszaállt a normál kerékvágásba minden. Szóval csak ajánlani tudom, még erre is. Ja, és az Inofolic site-ról rendelem a terméket, jóval olcsóbb innen, mintha patikában venném, és még házhoz is hozzák.
Sziszi
2014. ápr. 9. 10:25
13/18 anonim válasza:
Nem tudom aktuális-e még a problémád. Ha igen én ajánlom hogy próbáld ki a méhpempőt (persze járjál utána, hogy nincs-e olyan kizáró ok ami miatt nem szedhetnéd). Nekem rendbe tette a ciklusomat és hamar teherbe is estem.Sajnos elveszített, most próbálkozunk újból, és már szedem megint a méhpemőt, tuti, hogy volt peteérésem. Én Dydex méhpempőt használtam.
Már jó rég nem írt ide senki, de hátha valaki válaszol?!
Én is ugyanabban a cipőben járok, mint a kérdező, PCOs vagyok, ciszták a petefészken, vékony vagyok és nincs IR-em viszont se menstruáció se peteérés :(
Tegnap kezdtem el szedni az inofolicot, hátha segítene?!
Érdekelne, hogy a kérdező vagy más aki egy cipőben van velem segítette az inofolic vagy más? Köszi a válaszokat!
2015. szept. 30. 15:02
17/18 anonim válasza:
En mar 5honapja szedem az inofolicot.igaz napi 1tasak.6hetre jott meg a menstruaciom pcos jellegu vagyok de a hormon eredmenyeim pedig jok. Mostmar 5hetre jon meg. Ma vagyok a 41.napon hogy nem menstrualok.de a tesztek negativak:( bizok a kesoi fogantatasban! ovu tesztel nezve 2x volt peteeresem 1honapba amit neztem! Remenykedunk hogy az inofolic segitett most!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!