Illusions kérdése:
Kinek mi a véleménye erről a táplálékkiegészítőről?
Figyelt kérdés
Mennyire ér többet mondjuk mint a power protein, ami fehérjeKEVERÉK. Ez ugye "tiszta" tejsavóprotein-koncentrátum. Megéri ezt választani? Nem, egyáltalán nincs pénzem egyébként erre az egészre, eddig 4 év testépítés alatt kb. fél éven át használtam power proteint, de ennyi. Köszönöm a válaszokat! :)
2012. okt. 20. 14:23
1/5 anonim válasza:
Ez fényévekkel jobb, mint a Power Protein, mehet nyugodtan. De először az étrendet kéne helyreraknod, önmagában nem sokat ér.
2/5 dirtboy válasza:
megéri váltani de megéri venni mellé másikat is amivel keverve iszod és ezáltal ezt ízesíted mert ez az ízesítettlen verzió.
az ízesített myprotein 19ezer.
3/5 A kérdező kommentje:
Áh, így sincs pénzem, de szerencsére az én gyomrom nem válogatós, nemigen lehet elrontani.
2012. okt. 20. 16:48
4/5 dirtboy válasza:
nem gyomorontásról van szó,én csak azt mondom hogy ízesítetlen,ha neked az nem gond akkor persze no problemó de szerintem nem sokan bírnak ízesítetten proteint dextrózzal inni vagy egyéb édes gyors ch-val.
5/5 Sznofru válasza:
Tegyél hozzá 100%-os holland kakaóport. Abban nincs cukor. Igy megízesíted potom pénzből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!