Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » TESTÉPÍTÉS! : OLIMP Nutrition...

TESTÉPÍTÉS! : OLIMP Nutrition Termékek vélemények? Aki már próbálta valamelyik készítményt mi a véleménye róla?

Figyelt kérdés

Írhatok olyat is hogy nektek melyik a kedvenc gyártó ? Stb Hallottam pletykákról hogy a Scitec Nutrition-os termékekbe csak fele annyi a hatóanyag van mint amennyi rá van írva ! Bio Tech meg nem jött be nekem ! Azért gondoltam hogy ki próbálom ettől a gyártótól is 1-2 terméket !

(KÉREM CSAK HOZZÁ ÉRTŐ ÍRJON KÖSZÖNÖM)!!

2012. aug. 30. 19:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Ilyen nincs, hogy az egyik bejön a másik meg nem. ezt miből érezted? Csak mert egy tákiegtől nem leszel ám egyből hatalmas, mivel leginkább az egész napi étrendtől függ, aminek kis része a fehérjekiegészítő. Vagy gondolod, hogy számít annyit, hogy valamelyik 77%-os, a másik meg 80?

Nem annyira hidd el. Nem vagyok Scitec hívő, de nincs velük gond, mint ahogy a Biotech készítményekkel sem. Nekem most nitro pure whey gold megy és activ lab muscle up, de használtam már rengeteg félét 27 év edzés alatt és semelyikre nem mondanám, hogy ez vagy az nem jött be. Max ízre, de hatást azt nem érzel, mivel ez nem instant izom, se nem kox.

Na szóval kedvencek: Whey c6, Stillmass 6:3:1, Scitec 100% whey prof, Biotech nitro pure whey gold, Twinlab whey fuel, Dymatize elite whey, Optimum Nutrition 100% whey gold, Gaspari myofusion, VPX Syngex, stb..

2012. aug. 30. 19:44
 2/10 A kérdező kommentje:

Montez ! :

Persze én sem úgy gondoltam hogy tömegnövelőtől Ronnie leszek ! Hmm Belátom az elejét hülyén fogalmaztam meg ... Mind 1 már ! lényegében csak ez idegesített egy kicsit a scitec es dolog ! Na meg érdekelnénk a különböző termékekről a vélemények !

2012. aug. 30. 19:54
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem kötözködésből írtam, csak ha más is olvassa tisztában legyen vele, hogy ezek nem varázsszerek és ne csak erre építsenek.

De segítettem is, leírtam, hogy szerintem mik a jók.:)

2012. aug. 30. 19:56
 4/10 A kérdező kommentje:

Montez

Persze én sem vergődésből írtam a választ ! :D :) És Azt meg köszönöm hogy le írtad hogy szerinted melyikek a jók ! Köszi !

2012. aug. 30. 19:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Szívesen.:)
2012. aug. 30. 20:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Nálam az út az alapanyagok felé hajlik. Amit nem kapszuláznak, nem tablettáznak, amibe nem tesznek felesleges adalékanyagokat, ahol nem kell márkanevet megfizetnem. Összerakni, olyan arányokban és azt amire pontosan szükségem van.
2012. aug. 30. 20:05
 7/10 anonim ***** válasza:
20%
Jó márka az Olimp én már használtam (bcaa, arginin) és bejött :) Montez azért lehet érezni különbséget 2 fehérje közt pl. edzés után mennyire tölt vissza, ilyen szempontból nekem sokkal jobban töltött a Myo, ON Gold Standard, stb. mint mondjuk a scitec 100% WPP, Btu Nitro Whey G.
2012. nov. 22. 16:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem így van, de ezen vitatkozhatunk órákig.

Ha így lenne, akkor simán lehetne látni egy teremben, hogy akik drágább cuccot tolnak, azok sokkal nagyobbak lennének. De ha hiszed, ha nem az egész napi étrenden múlik a dolog, nem pedig azon, hogy éppen milyen márkájú proteint ettél.

De te máshogy látod. Ebben a sportban mindenkinek igaza van és minden nap jön valaki aki nem ért velem egyet, de ebben ez a szép.:)

2012. nov. 22. 16:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Én se azt mondtam, hogy nagy különbségek vannak. De azért egy-két kisebb küönbség akad közöttük:)
2012. nov. 23. 21:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Figyelj, kinek mi jön be. Nem ezen múlik, nekem elhiheted. 27 év edzésidőm alatt én már elég sok márkát próbáltam.
2012. nov. 23. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!