Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Volt aki úgy gondolta, hogy...

Volt aki úgy gondolta, hogy nincsenek hormon gondjai aztán kiderült, hogy mégis lehet ezért nem jön a baba?

Figyelt kérdés

1 éve nem esek teherbe, sztk-s dokihoz kezdtem el járni első körben, idáig minden rendbe, (uh-s peteérés követésnél minden jó, párom eredményei szintén jók) hormonsor nem volt még meg átjárhatósági. Arra gondoltam, hogy lehet hogy a hormonsorom nem lesz jó, de én nem érzek magamon semmi tünetet, tehát eddig úgy voltam vele hogy biztos nincs hormongondom. 26 évesen kicsit pattanásos a bőröm meg zsíros is. Ez jelenthet valamit?

Lehetséges hogy ezek ellenére mégis lehet hogy ott a gond? Volt valaki úgy, hogy azt gondolta, hogy neki nincs ilyen baja aztán a vérvételnél kiderült, hogy mégis? Köszi

2014. jún. 30. 09:19
 1/6 anonim ***** válasza:

itt vagyok én. Zéró tünet, vérvétel során kiderült:

- pajzsmirigy alulműködés

- magas prolaktin

- IGT (csökkent cukorérzékenység)

2014. jún. 30. 11:01
 2/6 A kérdező kommentje:

Szóval akkor totál semmit nem éreztél magadon? mert én pl. semmit nem érzek ezzel kapcsolatban, teljesen jól vagyok. Nődoki küldött el erre a vérvételre? Sikerült utána a baba?

egyébként én vezetek hőgörbét és itt azt írták hogy szép görbe, meg a doki is azt mondta és úgy tudtam hogy a görbén lehet elvileg látni ha pajzsmirigy gond van. Köszi ha válaszolsz érdekel minden.

2014. jún. 30. 11:50
 3/6 anonim ***** válasza:

én is teljesen jól voltam. Rendszeres 27-28 napos ciklusokkal.

Nődoki küldött el vérvételre, az eredménnyel pedig elküldött endokrinológushoz.

1 éve szedem a bogyókat, diétázok, mozgok napi fél órát, közérzetemben nem érzek változást, baba sehol.

2014. jún. 30. 14:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Ha nem veszed tolakodásnak: van túlsúlyod? vagy miért kell mozogni? mert én egyébként vékony vagyok, vagyis átlagos 175 cm 58 kg.
2014. jún. 30. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, nekem volt. Egyébként meg a mozgás annak is kell, aki nem túlsúlyos, csak más típusú edzés kell. Ez a 3-as kezelés része, ami az inzulinrezisztenciát hivatott rendbetenni.
2014. júl. 1. 09:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem minden PCOS/IR-es túlsúlyos, sőt, ez csak egy tünet, de nem kötelező. Inzulinterhelésből kiderül.
2014. júl. 1. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!