Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha minden rendben velem, (jó...

Ha minden rendben velem, (jó hormon eredmény, jó uh, van peteérés, tüszőrepedés, már szültem 1x) akkor mégis mi lehet a baj, hogy nem jön össze a 2. baba? Lehet petevezeték elzáródás?

Figyelt kérdés
2008. dec. 4. 11:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Ugyan abban a cipöben járunk!Mi most apa kiskatonáit fogjuk megvizsgálni.A petevezeték elzárodás elöfordulhet az évek során,de annak elég kicsi az esélye .az én orvosom igy mondta.Te hány éve szültél,Én 3
2008. dec. 4. 11:25
 2/8 A kérdező kommentje:

Az én fiam 2 éves múlt, császárral szültem, és nagyon nehezen gyógyultam.Utána meg sokszor fel voltam fázva-ezért gondolok petevezeték elzáródásra.Már egy éve próbálkozunk.

Hogy kell kezdeményezni apa vizsgálatát, hová forduljunk?

2008. dec. 4. 11:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi bajotok nincs.Én ugyan így voltam akartunk babát amikor a fiam 1.5 éves volt és egyszerűen nem jött össze!2 évig próbálkoztunk amikor is inkább naptármódszerrel védekezni kezdtünk mert visszamentem dolgozni,és a "védekezés" ellenére szinte egyből terhes lettem.Anyukámék 5 évig próbálkoztak velem,már azt hitték hogy nem lesz 2. gyerekük.Végül is 4-en vagyunk tesók!Ne keseredj el,ezek a dolgok nem mindíg rajtunk múlnak!
2008. dec. 4. 11:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi a nögyogyászunktol kaptunk egy nagyon jo urulogust.dr.Fekete Ferenc.A magán klinikáján van sperma vizsgálat.20ezer ft-ba kerül.mi még nem voltunk,de nagyon jokat hallottam a doktorurrol.H gondolod privátban irok még ha érdekel?
2008. dec. 4. 11:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem tudom te hol laksz? Nekem Miskolcon lenne jó egy dokit találni a férjemnek.De szerintem majd én is a nőgyógyászomtól érdeklődöm ezügyben.
2008. dec. 4. 11:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi budapesttöl nem messze.És az a doki buán van:(
2008. dec. 4. 12:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Budán
2008. dec. 4. 12:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugyanezt a vizsgálatot ingyen megcsinálják a kórházban! Ugyanolyan megbízható, minek kellene utazgatni és 20ezret kifizetni!
2008. dec. 4. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!