Miért nehezményezik a kollegáim ha a 9 db fagyasztott embriót havonta eggyesével ültettetem be lombikkal és eközben végig táppénzen vagyok?
Nem érdemes visszamenni dolgozni kettő beültetetés között, mert ahogy kiderül, hogy nem sikerült, pár hét és újra beültetés.
Március óta vagyok táppénzen emiatt.
Én is voltam lombikon, nekem nem ajánlotta az orvos, hogy üljek otthon. Ha nem nehéz a munkád, nem tudom, van-e szükség rá, de ezt neked kell eldönteni. Én biztos halálra unnám magam, hogy otthon várjam az eredményt. A munkakörödtől függ, hogy érdemes-e visszamenni két beültetés között. De ha te ezt már úgyis eldöntötted, nem érdemes rajta elmélkedni. Ez van, a többiek nem tudnak rajta változtatni.
Ha jól tudom, a beültetést fagyasztottból lehet egymás után csinálni, hiszen ott már nincs stimuláció. Kb olyan, mint egy sima teherbeesésnél, hogy minden hónapban próbálkozol, aztán vagy megtapad, vagy nem.
De azzal egyetértek, hogy nagyobb az esély kettővel. Nekem is úgy csinálták, mégis elég sokára jött össze.
Kedves kérdező!!!
Én teljesen megértelek!5% esélyt mondanak az orvosok nekünk a közös babaváallásra. 4 lombikon vagyubk tul,az utobbi lombiknál beavattam a főnőkeim(2 m.helyem van 7:30-tól este 9-ig dolgozom......)Na most beközölék ha 1,5hétnél többet hiányzom kirugnak.Mondom én neked,igenis maradj táppénzen mindennél többet ér az h nyugalomba maradj és sikerüljön terhesnek maradnod,minthogy azon izgulj h a munkád miatt nem maradsz az.......!Szívből kivánom h sikerüljön!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!