Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miért nehezményezik a kollegái...

Miért nehezményezik a kollegáim ha a 9 db fagyasztott embriót havonta eggyesével ültettetem be lombikkal és eközben végig táppénzen vagyok?

Figyelt kérdés

Nem érdemes visszamenni dolgozni kettő beültetetés között, mert ahogy kiderül, hogy nem sikerült, pár hét és újra beültetés.

Március óta vagyok táppénzen emiatt.

2014. jún. 17. 09:58
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
84%
Nyilván azért nehezményezik, mert a te munkádat nekik kell elvégezniük. Nem egyértelmű számodra?
2014. jún. 17. 10:05
 2/31 anonim ***** válasza:
78%
Forditva te nem nehezményeznéd??amúgy bagyobb lenne az esély ha kettesével ültetnék be. De te tudod sok síkert.
2014. jún. 17. 10:06
 3/31 anonim ***** válasza:
74%
Azért elég nyilvánvaló, hogy miért, nem?
2014. jún. 17. 10:06
 4/31 anonim ***** válasza:
70%

9 beültetés egymás után? ilyet még nem is hallottam.

Úgy tudtam hogyha nem sikerül, akkor kell pár hónap szünet és utána megint megpróbálják, de nem egyesével! Mert így kevesebb az esélyed, hogy egyik sem sikerül!

2014. jún. 17. 10:19
 5/31 anonim ***** válasza:
76%

9 hónapig ezért táppénzen, igen én is nehezményezném

kettesével ültetéssel hamarabb túl lennél rajta, és nagyobb lenne az esély is

ebben az évben akkor már nem is mész dolgozni

ha meg áldott állapotba kerülsz akkor meg azért nem mész dolgozni

2014. jún. 17. 10:22
 6/31 anonim ***** válasza:
49%

Nem biztos, hogy nagyobb esélye lenne, ha többet ültetnének be. Több cikket olvastam arról, hogy ez nem igaz. Ugyanolyan eséllyel lesz terhesség egy embrió beültetésével, mint többel, így viszont minimális az ikerterhesség "veszélye". Ha ő így döntött, akkor csinálja így. Azt mondjuk én sem tudtam, hogy ilyen gyorsan lehet egymás után lombikozni.

Én megértelek, hogy táppénzen vagy. A kollégáid nyilván azért neheztelnek, mert ez nekik többletmunkát okoz, de ezt nem neked kell megoldani. Mivel egyértelmű, hogy most minimum 9 hónapig nem számíthatnak rád, de reméljük hamar sikerül és akkor még tovább leszel otthon, így meg kellene oldani a helyettesítésed. Nálunk ha valaki tartós táppénzen van, akkor felvesznek valakit a helyettesítésére határozott időre.

2014. jún. 17. 10:27
 7/31 anonim ***** válasza:
36%

miért ne lenne érdemes visszamenni dolgozni? vagy olyan a munkahelyed? mondjuk én irodában dolgozok, és nem voltam táppénzen, csak az első után, utána csak pár napokat. Az sikerült :)

egyébként nálunk nem is ültetnek be havonta, van pihenő két beültetés között.

2014. jún. 17. 10:42
 8/31 A kérdező kommentje:

Közel a 40- hez azt hiszem muszály önzőnek lenni és mindent kizárva erre koncentrálni.

Ti ilyen esetben elvárhatónak gondolnátok, hogy kollégátok minden sikertelen fagyis beültetést követően jöjjön vissza dolgozni néhány hetet mire újra beültetik a következő embriót?

Azzal nem sokra megy a munkahely, hisz utána ismét

kiszámíthatatlan ideig ismét nem jövök.

2014. jún. 17. 11:13
 9/31 anonim ***** válasza:
87%
6-os vagyok. Maradj táppénzen ha megteheted. Az én munkahelyemen pl. lehetetlen úgy végezni a munkát, hogy egyszer megyek, egyszer nem. Sokkal jobban tolerálják, ha valaki elmegy rendesen táppénzre és akkor lehet hivatalosan helyettesíteni, mintha össze-vissza hiányzik. Nyilván ez nagyban függ a munkakörtől. De te mindenképpen erre koncentrálj.
2014. jún. 17. 11:18
 10/31 anonim ***** válasza:
69%

Azért nehezményezik, mert arra az időre nem vesznek fel senkit helyetted és nekik kell elvégezni a te munkádat is . Elképzelhető hogy ez miatt túlórázniuk is kell,pedig nekik is van tuti családjuk, gyerekük.

Ráadásul csinálhatnád rövidebb idő alatt (kettesével beültetés) de te kihúzod annak ellenére, hogy állítólag sürgős, mert 40 vagy... Ha toleranciát vársz, neked is figyelemmel kéne lenned a többiekre, nekik is fontos a család, nem csak neked.

Ne lepődj meg, ha visszamész és nem fogadnak szívélyes örömmel.

2014. jún. 17. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!