Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kellene már valamit éreznem?

Kellene már valamit éreznem?

Figyelt kérdés
December 12-én voltam fagyasztott embrió beültetésen.Mára Teljesen elveszítettem a hitemet.Az első napokban állandóan fel voltam fújódva, közben reggel hasmenésem volt és kb. 2 napig a hideg is rázott.A melleim a 6-7 napon beültetés után fájtak, éreztem hogy megduzzadtak, de az már elmúlt.A hasam alja jobb oldalon szúr, főleg ha háton fekszem, bár nem értem hogy ott mi szúrhat mert azon az oldalon nekem már kikellet venni a petémet.Szóval tapasztalatokat várok olyanoktól akiknek fagyasztott beültetésük volt és sikerült!

2013. dec. 22. 13:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Kitartás!!!

Nekünk nincs más csak a remény!:)

2013. dec. 23. 12:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát úgy néz ki, hogy nem sikerült. Ma vagyok a 12 -ik napon a beültetéstől és a teszt negatív lett. :( azért köszönöm a biztatást! Márciusban ujra neki indulunk.
2013. dec. 24. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!