Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szabad lenne ezt éreznem...

Szabad lenne ezt éreznem szülés után fél évvel?

Figyelt kérdés
Lassan 7 hónapja szültem. Kb 2hónapja volt az első menzeszem. Az első nap nem volt semmi gond, majd másnap elkezdtem görcsölgetni, amit már megszoktam, mert én mindig is görcsöltem olyankor. Viszont harmadik nap már elkezdett fájni a méhem, majd leszakadt annyira. Negyedik nap már a derekámba is kisugárzott .A következő menzeszem ugyan ez volt,csak a görcsölgetés már nem szűnt meg, hanem folyamatos volt 6napig, tehát amíg véreztem. Ugyan úgy fájt a méhem, és azt vettem észre, hogy ha hideg érte akkor mégjobban fájt. Ez most volt, a legutóbbi vérzésemnél. Anyukám szerint lehwt, hogy kicsit gyulladásban van, most szedek algoflex fortét, az gyulladáscsökkentő. De azóta is görcsölgetek amióta elmúlt a vérzésem.Néha olyan, mintha kést szürkálnának fel. Felfázva szerintem nem vagyok,mert nem fáj, nem csíp amikor pisilek.És az első mensim után egyáltalán nem görcsöltem a következő mensiig. Most viszont hiába elmúlt, most is görcsölgetek. Másnak is volt ilyen?Ez normális?Megvárom a köv. menzeszem és ha akkor is ez lesz akkor elmegyek dokihoz.
2013. nov. 25. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:
En nem tapasztaltam ilyesmit, én azt mondom ne várd a következõ vérzést, hanem menjél nézesd meg magad a dokival, a nyugalmad érdekében is.
2013. nov. 25. 12:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Én sem tapasztaltam ilyesmit... Elég durván hangzik.

Sokat olvasgatom a Gyakori kérdéseket és akik írtak, hogy miben változott meg a vérzésük, egyikben sem említettek ilyen "tüneteket".

Szerintem is jobb, ha elmész dokihoz még a következő előtt...

2013. nov. 25. 14:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Eléggé félek elmenni a dokihoz. Szülés után atóniás vérzésem volt, oxytocinnal húzták össze a méhemet, mert nem akart elállni a vérzés. Félek, hogy a mostani problémámnak ez lehet az oka. Viszont azt is érdekesnek tartom, hogy szeptember elején voltam levétetni a citológiát, ami P2-vel jött vissza, tehát minden rendben volt.Meg a doki csinált hüvelyi Uh-ot is, ott is minden rendben volt, kézzel is megvizsgált, nem talált semmi elváltozást. Aztán elkezdtem szedni a fog.gátlót, és októberben meg is jött,és akkor jelentkezett ez a probléma.Akkor sem fáj semmi, ha együtt vagyok a férjemmel.
2013. nov. 25. 17:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Elnézést az írás hibákért, telefonról írok.
2013. nov. 25. 17:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Esetleg telefonon felhívni a dokidat? Mondjuk tuti azt mondaná, hogy menj be hozzá...

Görcsölgetsz még?

2013. nov. 26. 07:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Szia.Nem már nem görcsölök.Megbeszéltem a párommal,hogy megvárunk még egy mensit,és ha akkor is fájni fog a méhem,akkor elmegyünk a dokihoz.
2013. nov. 30. 12:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! :) Hogy vagy?
2013. dec. 17. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!