Nagyon nagy nyomást, feszülést érzek a hüvely és a végbél nyíásom irányába. és tényleg mintha érezném ahogy tágulok. Most folyamatosan. Szülés lesz ebből?
Figyelt kérdés
38hetes vagyok.keményedek is rendesen.2008. júl. 13. 18:02
1/11 anonim válasza:
Én is épp ezt érzem!!Én is 38 hetes vagyok.Fájások nincsenek.Lehet ebből szülés szerintem hamarosan!
2/11 anonim válasza:
Szerintem ebből az lesz nyomja a baba feje a végbél környékét ha még nem csomagoltatok össze akkor izibe bepótolni gyors szülést!! :D
3/11 A kérdező kommentje:
most már több mint egy órája érzem.csak néha bekeményedek közbe.kakilni nemtudtam.
hát nem tudom mi lesz, de ugye, nem jönnek egyszercsak a tolófájások?nem akarok itthon szülni.
2008. júl. 13. 18:37
4/11 anonim válasza:
Ha bizonytalan vagy inkább menj be ügyeletre,mert nekem is itt mondták,hogy nem mindenkinek kezdődik görcsökkel.Könnyű szülést nektek!
38 hetes görcsölgetős kismama
5/11 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szolóhoz inkább lessen rád egy doki mint hogy otthon pottyanjon ki az a kis tündér!! :D
6/11 anonim válasza:
Az első válszoló vagyok.Egyre sűrűbben érzem és közben mintha nagydolgoznom kellene.Nem tudom ez mi mert az első két gyerekkel egészen más volt máshogy kezdődött.
7/11 anonim válasza:
Jön a hidegfront, ilyenkor sok baba el szokott indulni kifelé. Remélem hamarosan kezedben foghatod a babádat. Gyors, könnyű és élményekkel teli szülést kívánok
8/11 anonim válasza:
Kedves "első" Válaszoló én a helyedben nem várnék kézen fognám apucit gyerkőcők a nagyihoz cucc a kézbe és irány a kórház!! Ha csak nem otthon szülést terveztek!
9/11 anonim válasza:
Most, hogy így ezt végigolvastam, mostmár érdekel, hogy megérkezik e ma az a két baba:D Tessék jelenteni!:P:D
10/11 A kérdező kommentje:
hát nem érkezett meg.
az első válaszolónak nemtudom.
doki mondta ez is a joslófájás kategoriába tartozik.
biztos az idő is rátett.
de ma is érzem, igaz nem annyira intenzíven mint tegnap.
köszi mindenkinek.
2008. júl. 14. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!