Mi lehet ez? Hüvely, gát és végbél környéki viszketés, és nagyon kicsi kis kinövések vannak a kisajkak és a hüvely bemenete között. Sajnos mellé folyás is társul.
A dokim canestent, meg más nem használó krémeket, hüvelykúpokat írt fel, de eddig sikertelen a kezelés. Ráadásul közben terhes is lettem, ha komoly fertőzés lenne akkor gondolom nem fogant volna meg a baba.
A neten keresgélve a candida tűnik a legvalószínűbbnek, de lehet esetleg valami más? Teljesen tanácstalan és lehangolt vagyok, mert nem segít semmi.
Nekem pár éve volt Candidám...azt az érzést nem kívánom senkinek! Amikor még a pisilés is fáj, meg szinte a létezés is.
Azóta visszavettem a tésztafélékból meg az édességből. Soha többet nem szeretnék terpeszben aludni. Emiatt :)
Egyébként apró szőrtüsző-gyulladásnak tűntek elsőre, aztán olyan lett, mintha a sebes lenne. Nagyon fájdalmas és lassan gyógyul.
a baba súlyos fertőzésnél is megfogan, és a mama szülés közben is el tudja fertőzni a kicsit (pl. herpes genitalis) akkor jobb, ha császárral kiveszik.
De amíg nem mész dokihoz, ne aggódj! Menj el, és biztos tud segíteni.
Sza nekem ugyanezek a tüneteim,csak annyiban különbözik, hogy a kinövések nekem a nagyajkak és a kisajkak között van. Voltam minden vizsgálaton nem találtak semmit minden lelet negatív, voltam candida vizsgálaton az is negatív. Ezt játszom már két éve mert semmitől nem múlik el. orvostól orvosig járok és mivel már nem tudnak rá mit mondani azt mondják, hogy a hüvelyflórát kell helyreállítani mert hogy nem jó a ph-ja de szerintem ez sem igaz mert nem hiszem, hogy 2 év alatt nem állt helyre.
Ja meg azt szoktam megkapni, hogy fogyni kell vagy lelki eredetű. Szerintem meg egy olyan baktérium ami rezisztens a gyógyszerekre. Jobb ötletem nincs,és már elegem is van belőle. Mivel egyformák a tüneteink, kérlek ha megtudsz valamit írd meg itt légyszi, hogy én is utánajárhassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!