Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez? Hüvely, gát és...

Mi lehet ez? Hüvely, gát és végbél környéki viszketés, és nagyon kicsi kis kinövések vannak a kisajkak és a hüvely bemenete között. Sajnos mellé folyás is társul.

Figyelt kérdés

A dokim canestent, meg más nem használó krémeket, hüvelykúpokat írt fel, de eddig sikertelen a kezelés. Ráadásul közben terhes is lettem, ha komoly fertőzés lenne akkor gondolom nem fogant volna meg a baba.

A neten keresgélve a candida tűnik a legvalószínűbbnek, de lehet esetleg valami más? Teljesen tanácstalan és lehangolt vagyok, mert nem segít semmi.

2011. jún. 9. 11:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ez tényleg gombának tűnik, de nekem idegességtől szokott még ez lenni. Lehet venni candida tesztet, hogy kiderüljön az-e. Vagy a doki is vehetett volna kenetet kivizsgáltatni
2011. jún. 9. 11:51
 2/12 anonim ***** válasza:
Keress egy másik orvost, mert a jelenlegi nem ér sokat.
2011. jún. 9. 11:56
 3/12 anonim válasza:

Nekem pár éve volt Candidám...azt az érzést nem kívánom senkinek! Amikor még a pisilés is fáj, meg szinte a létezés is.

Azóta visszavettem a tésztafélékból meg az édességből. Soha többet nem szeretnék terpeszben aludni. Emiatt :)

Egyébként apró szőrtüsző-gyulladásnak tűntek elsőre, aztán olyan lett, mintha a sebes lenne. Nagyon fájdalmas és lassan gyógyul.

2011. jún. 9. 13:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Serencsére nem fáj ilyen téren semmi, és csak ez a szörnyű viszketés és aggodalom a baba egészsége miatt ne lenne.... (meg azok az apró kis kinövések)
2011. jún. 9. 14:47
 5/12 anonim ***** válasza:
szerintem is válts orvost
2011. jún. 9. 15:22
 6/12 anonim ***** válasza:

a baba súlyos fertőzésnél is megfogan, és a mama szülés közben is el tudja fertőzni a kicsit (pl. herpes genitalis) akkor jobb, ha császárral kiveszik.

De amíg nem mész dokihoz, ne aggódj! Menj el, és biztos tud segíteni.

2011. nov. 24. 20:06
 7/12 anonim válasza:
Bélférged van,ez szinte 100% :( az orvosod tényleg szart se ér! nekem ugyanilyen tuneteim vannak és 6hetes terhes vagyok. bélférgekre vermox-ot szoktak felirni.ugyelj a higiéniàra,alapos kézmosàs,cserélj àgynemut,pizsamàt és mosd ki magas hofokon,valamint fertotlenitsd a kilincseket,kapcsolokat,wc ulokét igy kisebb az esély a visszafertozodésre! én tegnap vettem be a gyogyszert,végre éjjel màr tudtam aludni,de màr kész vok ettol a seggvakaràstol,nagyon kellemetlen és màr fàj is,mert kirepedezett,szoval vazelinnel kenegetem. mielobbi gyogyulàst!
2011. dec. 23. 22:39
 8/12 anonim ***** válasza:
Lett megoldás a kis kinövésekre?
2012. okt. 8. 10:50
 9/12 anonim válasza:

Sza nekem ugyanezek a tüneteim,csak annyiban különbözik, hogy a kinövések nekem a nagyajkak és a kisajkak között van. Voltam minden vizsgálaton nem találtak semmit minden lelet negatív, voltam candida vizsgálaton az is negatív. Ezt játszom már két éve mert semmitől nem múlik el. orvostól orvosig járok és mivel már nem tudnak rá mit mondani azt mondják, hogy a hüvelyflórát kell helyreállítani mert hogy nem jó a ph-ja de szerintem ez sem igaz mert nem hiszem, hogy 2 év alatt nem állt helyre.

Ja meg azt szoktam megkapni, hogy fogyni kell vagy lelki eredetű. Szerintem meg egy olyan baktérium ami rezisztens a gyógyszerekre. Jobb ötletem nincs,és már elegem is van belőle. Mivel egyformák a tüneteink, kérlek ha megtudsz valamit írd meg itt légyszi, hogy én is utánajárhassak.

2013. márc. 11. 19:04
 10/12 anonim válasza:
Nem Nyíregyházi vagy véletlenül? mert én a volt pasimtól kaptam el valamit aminek ugyanezek a tünetei,és 4-5 nője van egyszerre!
2013. márc. 11. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!