Miért nehezményezik a kollegáim ha a 9 db fagyasztott embriót havonta eggyesével ültettetem be lombikkal és eközben végig táppénzen vagyok?
Nem érdemes visszamenni dolgozni kettő beültetetés között, mert ahogy kiderül, hogy nem sikerült, pár hét és újra beültetés.
Március óta vagyok táppénzen emiatt.
Te a saját érdekedet nézed, ők meg a magukét, és a kettő nem esik egybe. Ezen nincs mit elmélkedni.
Ha neked így jó és megteheted, akkor ennyi. Ők meg persze, hogy fognak háborogni, ha több a munkájuk a te távolléted miatt. Ez egy patthelyzet.
16:Sokan azt hiszik,hogyha hónapokig táppénzen vannak, a munkatársak örömmel túlóráznak helyette és veszik el az időt a saját családjuktól.Majd amikor elmegy még 9 hónap táppénzre veszélyeztetett terhesként utána pedig 3 év GYES-re, akkor is ujjongani fog mindenki.
A munkatársak szívnak mindenképp, ráadásul ahogy már többen is írták, ez miatt nem kéne hónapokat otthon maradni, szóval így, hogy nem indokolt, tényleg jogos a felháborodás.
Kérdezőnek mondjuk sikerül az utolsó beültetés, otthon volt 9 hónapot, aztán még marad veszélyeztetett terhesnek még 9-et, utána 3 évet ül GYES-en és végül kiveszi a felgyülemlett szabadságait, ami majd kitesz még 3-4 hónapot.9+9+12+12+12+4 és végül 48 hónapot, 4 évet volt távol, amiből 18 hónapig nem vett fel a főnök helyettest, amíg csak sima táppénzen van.
Ha fel is vesznek valaki helyette, akkor is nem lesz ott a kérdező hogy betanítsa, azt is majd a munkatársaknak kell elvégezni pluszban. Aztán szépen mire betanul, beilleszkedik az új illető, addigra kérdező visszalibben és őt is újból be kell tanítani, mert 4 év alatt tuti elfelejtette a nagy részét, és ez is majd megint plusz feladat a munkatársaknak.
Kérdező ha korrekt akarna lenni, akkor nem maradna többet otthon a beültetések után, mint az átlag ember, és ahogy teherbe esik, egyből szólna a főnöknek, hogy otthon szeretne maradni és gyors kerítsenek valakit, akit betaníthat. Nehogy már a munkatársak hibája legyen és ők szívjanak,h kérdező nem esik teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!