Akinek évek óta nem sikerül összehozni a babát, hogy viszonyulnak a rokonokhoz, barátokhoz, akik viszont azóta családot alapítottak?
Kedvenc unokatesómék lassan 5 éve próbálkoznak, a lánynak már volt két műtéte, több inszemináción, vetélésen van túl, szóval tényleg mindent megtesznek és nem sikerül. Már teljesen elzárkóztak mindenki elől, nem tartják a kapcsolatot sem velünk, a családdal, sem a barátokkal. Totál befordultak. Nem akarom őket zaklatni, már kb egy éve nem is beszéltünk, és ezt nagyon sajnálom.
Majdnem egy időben volt az esküvőnk, mi már azóta a harmadikat várjuk, és megértem hogy nekik ez irtó rossz érzés lehet, de az sem visz előbbre, ha elvonulnak a világ elől, nem?
Hogy lehetne nekik segíteni? Vagy hagyjam, majd egyszer "kifordulnak", ha túl lesznek a nehezén?
Szia! Én 2 hete vetéltem el másodjára. Legutóbb egy 24 hetes kislányt. Tudom, min mennek keresztül. Nektek erről sejtésetek sem lehet!
Idő kell nekik, sajnos erre csak az a gyógyír. Most nekik minden szörnyű, és a saját "szerencsétlenségükre" világít rá.
Én 6 évet vártam a most elveszített babára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!