Feladtam! Elegem van! Van más is hasonló cipőben?
Figyelt kérdés
Mi 8 éve próbálkozunk, nálam van a baj, de már 7-8 hónapja minden értékem rendben (enyhe pcos, pm alulműködés, ir, magas prolaktin). Eddig mindent betartottam. De mára már teljesen belefáradtam. Most jutottam el odáig, hogy már nem érdekel. Belenyugodtam, hogy nekem sohasem lesz gyerekem. Úgy látszik nem ezért születtem erre Sárgombócra. Van más is aki így érez?2014. ápr. 29. 11:56
11/17 anonim válasza:
Milyen kezelést kaptál a pco, ir és pm-re? Milyenek az értékeid?
12/17 anonim válasza:
én is feladtam, nem akar összejönni a 2. baba sehogyan sem :(
13/17 anonim válasza:
Azért a 2. baba más mint az akinek az elsö nem sikerül. elhiszem hogy nagyon lehet vágyni 2. babára is de az azért teljesen más helyzet. egy gyerek is gyerek.. Viszont sokan vagyunk akik gyerek nélkül nem tudjuk elképzelni az életünket. Úgy látom azoknál akiknek nagy nehezen már sikerült az elsö, hogy a másodikat épp ezért már lazán kezelik, én is igy gondolom hogy igy lesz, ha lesz lesz ha nem nem, viszont egy gyerek mindenképp kell. De persze örülnék kettönek.
14/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! 11-es. Meforalt 2xfelet, 75ös letroxot, és 1 bromot szedek. Tartom a 140 grammos ch diétát és a napi 30 perces mozgás is meg van. Már 15 kilót fogytam.
Az első értékeim: cukor: 0": 5,9 120": 5,7
inz 0":11,3 120": 42.1
tsh: 4,46, prolaktin 998 mIu/l
Az utolsó pedig: cukor: 0": 4,9 120": 5,9
inz: 0":6,5 120": 19,6
tsh: 0,97, prolaktin: 105,9 mIu/l
2014. ápr. 30. 12:54
16/17 anonim válasza:
2x0.5 Meforal picit kevésnek tűnik, akárhány mg-os.
17/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Bocs pár napja nem jártam az oldalon. A meforal 1000mg-os. Szerintem nem kevés mert ennyitől lettek rendben az értékeim. De már ez lényegtelen!
2014. máj. 6. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!