Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Úgy el vagyok keseredve! Soha...

Úgy el vagyok keseredve! Soha se leszek babás. Valaki hasonló cipőben?

Figyelt kérdés

lassan 2 éve próbálkozunk.Eddig azt hittem nincs peteérésem..de kiderült,hogy mégis..mindent megtettünk de csak megjött tegnap..nem értem miért nem sikerül..van mindkettőnknek gyereke már..

Most a páromnak kell majd menjen vizsgálatra,de szerintem neki semmi baja,még beteg se szokott igazán lenni..

Teljesen el vagyok keseredve!Komolyan már azt gondoltam,hogy a sors nem akarja..vagy az ex felesége átkozott el.. :(

2014. febr. 15. 11:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Olvastam itt olyat, akinek 8 év után jött össze, a 2 év meg amolyan "átlagos" várakozási idő az itteniek között sajnos. Kitartás! Ne görcsölj, mert akkor nehezebben jön össze!
2014. febr. 15. 11:34
 2/13 anonim ***** válasza:
Ne gorcsolj ra! Minel jobban akarod annal inkabb nem fog sikerulni. Mi is probalkoztunk es amikor azt mondtuk, h ok akkor elobb foglalkozzunk mas dolgokkal aztan kesobb is raer a gyerek, na a kovetkezo honapban terhes is lettem:-)
2014. febr. 15. 11:58
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia! Mi egy eve probalkozunk es nekunk sem jott ossze a baba! Jovohettol fogunk vizsgalatokra menni. A paromnak mar vn gyermeke szoval biztos h nem nala vn a baj hanem nalam.

Nekem is sokan mondtak h ne gorcsoljek ra es igazuk vn. Mas dolgokkal foglalkozom/foglalkoztam meg sem jott. :'(

Nagyon drukkolok neked.

Am neha en is ugy erzem h a parom exe elatkozott volna. De ne gondolj erre. :)

Fel a fejjel :)

2014. febr. 15. 13:19
 4/13 anonim ***** válasza:
Szia! igaz mi még csak 6 hónapja próbálkozunk, de tudom mit érzem, minden hónapban könnyek és csalódottság....hiába mondják hogy ne foglalkozzak vele egyszerűen nem megy. Az én páromnak is van már gyereke, de azt mondta erre a doki hogy ez semmit nem jelent akár egy fél év alatt is lecsökkenhet a sperma szám vagy lelassulhatnak....Nekem még nincs babám, szóval ő lenne a közös, szerelmünk gyümölcse :) annyira várom már én is :) Szurkolok nektek!!!!
2014. febr. 15. 14:02
 5/13 A kérdező kommentje:

köszi utolsó!tudom,hogy nem jelent semmit az előzőleg született gyerekek.Csak olyan fura,hogy van már összesen 3,és a közös meg sehol...

De elkezdjük az e-vitamint és a folsavat.

Én lassan 30 leszek,és a fölött már nem akarok szülni..

2014. febr. 15. 14:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Én is úgy terveztem, hogy 30 éves koromig megszülöm mindkét gyerekemet. Az elsőt már 25 évesen akartam, mert addigra megvolt a diplomám és munkám is volt akkor már egy éve. De nem találtam meg azt, akivel a gyerek kérdés felmerült volna. a családcentrikus, gyermekre vágyó férjemet csak 28 évesen ismertem meg, és egy év múlva már a babán dolgoztunk. Most meg lassan 32 leszek, és a baba még sehol. Egyetlen egy sem. Van mögöttem egy vetélés meg sok-sok sikertelen hónap. Volt olyan, amikor görcsölve, fuldokolva zokogtam a fürdőszoba padlóján amikor megjött, aztán olyan is volt, hogy csak megrántottam a vállam, hogy oké, akkor majd a következő hónapban újra reménykedek...Nagyon hullámzó ez nálam. Nálunk semmit sem találtak, amiért ne sikerülhetne. Egészségesek vagyunk, jókor vagyunk együtt. Azt mondják egyészséges pároknál ha jókor vannak együtt akkor is csak 20 százalék az esély. Én már attól félek, hogy a férjem egyszercsak elhagy, mert ő is nagyon szeretne gyereket és én meg azt sem tudtam megtartani, amit nehezen hoztunk össze.
2014. febr. 15. 15:15
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia!

KITARTÁS!Mi 3 év után mentünk orvoshoz/ Forgács Intézet, imádom őket:) /

Most lombikozunk, és így is nehéz a várakozás!

Nekünk a méhpempő sokat segített, férjemnek, meg a fre. 14 .

Elvileg nálam nincs gond, de most derült kis, hogy tejfehérje és szója allergiám van, a gyógyszereimben meg szójalecitin!:)

Tehát sose lehet tudni!

Amit megérne megnézetned: Ir, pajzsmirigy gondok, ma meg az allergiák!:)

Hajrá- hajrá!!!!!:)

Az meg hülyeség, hogy ne görcsölj rá!! Ha az ember akar valamit rágörcsöl, max. koordinálni tudod kicsit!!!:)

2014. febr. 16. 11:11
 8/13 anonim ***** válasza:
Sziasztok! a 4-es válaszoló vagyok, sajnos ma megjött....nagyon magam alatt vagyok, állandóan csak sírnék, annyira bánt hogy nem jön össze. Haragszom ilyenkor az egész világra! tudom nem vagyok egyedül, szorítok nektek is, hogy minél hamarabb összejöjjön a várva várt baba..
2014. febr. 16. 17:34
 9/13 anonim ***** válasza:
29 éves vagyok,elhiheted én sem így terveztem... 7 éve várunk a babára.Nincs se nekem se a 37 éves férjemnek sem gyereke! Küzdünk érte keményen és nem adjuk fel...
2014. febr. 16. 22:27
 10/13 anonim ***** válasza:
8-as vagyok! Sajnálom kedves utolsó! Az én párom 41 éves és én még csak 26 de sajnos még nem sikerült a baba. Ez lesz a 7. hónap hogy próbálkozunk és félek hogy még évek kérdése lesz mire talán lehet gyerekünk (időpont kérése, vizsgálatok, várakozás stb. stb. nem megy egyik napról a másikra)...párom se lesz már fiatalabb, azt hittem hogy majd ha akarjuk elsőre összejön. na persze...30 alatt szerettem volna szülni, de félek nem lesz rá esélyem. Ti voltatok vizsgálaton? Találtak valamit?
2014. febr. 17. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!