Úgy el vagyok keseredve! Soha se leszek babás. Valaki hasonló cipőben?
lassan 2 éve próbálkozunk.Eddig azt hittem nincs peteérésem..de kiderült,hogy mégis..mindent megtettünk de csak megjött tegnap..nem értem miért nem sikerül..van mindkettőnknek gyereke már..
Most a páromnak kell majd menjen vizsgálatra,de szerintem neki semmi baja,még beteg se szokott igazán lenni..
Teljesen el vagyok keseredve!Komolyan már azt gondoltam,hogy a sors nem akarja..vagy az ex felesége átkozott el.. :(
Szia! Mi egy eve probalkozunk es nekunk sem jott ossze a baba! Jovohettol fogunk vizsgalatokra menni. A paromnak mar vn gyermeke szoval biztos h nem nala vn a baj hanem nalam.
Nekem is sokan mondtak h ne gorcsoljek ra es igazuk vn. Mas dolgokkal foglalkozom/foglalkoztam meg sem jott. :'(
Nagyon drukkolok neked.
Am neha en is ugy erzem h a parom exe elatkozott volna. De ne gondolj erre. :)
Fel a fejjel :)
köszi utolsó!tudom,hogy nem jelent semmit az előzőleg született gyerekek.Csak olyan fura,hogy van már összesen 3,és a közös meg sehol...
De elkezdjük az e-vitamint és a folsavat.
Én lassan 30 leszek,és a fölött már nem akarok szülni..
Szia!
KITARTÁS!Mi 3 év után mentünk orvoshoz/ Forgács Intézet, imádom őket:) /
Most lombikozunk, és így is nehéz a várakozás!
Nekünk a méhpempő sokat segített, férjemnek, meg a fre. 14 .
Elvileg nálam nincs gond, de most derült kis, hogy tejfehérje és szója allergiám van, a gyógyszereimben meg szójalecitin!:)
Tehát sose lehet tudni!
Amit megérne megnézetned: Ir, pajzsmirigy gondok, ma meg az allergiák!:)
Hajrá- hajrá!!!!!:)
Az meg hülyeség, hogy ne görcsölj rá!! Ha az ember akar valamit rágörcsöl, max. koordinálni tudod kicsit!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!