Nagyon el vagyok keseredve 6 hónapja próbálkozunk a párommal babával és sajnos semmi. Van valaki hasonló helyzetben?
Szia!
Mi is 6 hónapja próbálkozunk,sajnos még nem jött össze,valószínű ebben a hónapban sem,mert megjön a mensim..:-(
Már van egy 5 éves kisfiunk,én 32 éves vagyok,férjem 36.
Ti?
Mi is hat hónapja próbálkozunk,nekem is van egy 2,5 éves kisfiam,aki a 2. hónapra összejött,ezért már én is kezdek aggódni,hogy miért nem.De hát biztos okkal nem jön még.Éppen tegnapra nem vártam a menzit,hát még nem is jött meg,csak barnázok.Hogy ez most bébi,vagy csak a menzi kezdete,nem tudom eldönteni.Bízom benn hogy végre sikerül,de ha nem,akkor próbálkozunk tovább!
Ne csüggedj,tuti oka van,van még valami dolgod előtte,amit át kell élned pocaklakó nélkül!
Én amúgy első terhességemnél szedtem a PreMens nevű szert,ami segíti a beágyazódást,ha most megjön,újra szedni fogom!
Sok sikert és kitartást sorstársak!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!