A 3-dik inszeminációm sikerült de sajnos spontán elvetéltem. Próbálkozzak még inszeminációval? Van vki hasonló helyzetben?
Szia!
Én csak kicsit vagyok hasonló helyzetben, inszemes vagyok én is.
Áprilisban volt az első, az nem sikerült.
Azóta semmi.....
Csak a baloldali petevezetőm átjárható, és csak az azon érő pete a jó, és április óta még nem jött össze a második inszem, mert hol nem érett azon az oldalon, hol ciszta lett belőle..
Most lett volna a második, de most se lesz, mert a jobb oldalon kezdett el érni, a balon pedig van egy kettő nagyon mini, és abból nem igazán lesz valami.Ez pont ma történt.
Sajnálom, hogy egy kicsit rád zúdítottam, és lényegében nem a kérdésedre válaszoltam, de egyikőnknek sem könnyű..
Első vagyok.
Nekem eddig könnyen ment, mert ebből a tekintetből engedékeny volt a főnököm, csak épp most állok munkahelyváltás előtt, és kezdjem azzal, hogy el el tűnök időkre a kezelések miatt?
Szóval nem könnyű...
És Te kedves kérdező?Nálad mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!