Most jön a 2. clostybegytes hónapom, sajnos az első sikertelen volt! (pco-s vagyok) Van hasonló helyzetben valaki?
Szia!
Nekem egy 1 évvel ezelőtti uh-on volt a leletemen,hogy ovarium pco-s jellegű:(Azóta nem jött össze a baba,32-35 napra menstruálok,hőgörbém kesze kusza.A ciklusom elején (1. nap)voltam hormonvizsgálaton,az eredményem jobb nem is lehetne,minden tökéletes volt.A 3. naptól elkezdtem inni a málnalevélteát,attól ha minden igaz,lett peteérésem,méghozzá a 14. napon,legalábbis itt a görbés lányok azt mondták,azóta a hőm is fent van.Összehasonlításként belinkelem a múlt havi ronda görbét,és a mostani hőfelugrásosat:)A clostys recept itt van,én a következő ciklustól kezdem el szedni,2 hónapot kell szednem,és ha nincs eredménye,akkor a 3. clostys hónapban a 12. napon megyek uh-ra.Neked a clostytól volt szépen peteérésed?És 28 napra jött meg a mensid?Bocs hogy én is kérdezek,de beszélgethetünk a tapasztalatokról:)
Múlt havi görbe:
E havi:
Eddig mindegyik görbém olyan cikkcakk volt,mint a múlthavit,az ehavin már látok én is tüszőrepedést végre:)
Baba nem biztos hogy lesz belőle,de már legalább a peteérés megvan,köszönet a teának:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!