6 napja késik a mensim és két tesztet csináltam az elsö (gabriel) halvány két csik, a második (gravi hcg) negativ. Most akkor mi van?! Nagyon szeretnék már egy kis tesót a lányomnak! Ha valakinek van valami hasonló tapasztalata írjon léci!
Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 17:57
1/8 anonim válasza:
Ugyan igy vagyok én is! Tegnap halvány csikos gabriel, ma pedig negativ gravi hcg!!! Valamelyik nem jó, de melyik? Holnap tesztelek egy másikkal, te is tedd azt szerintem.
2/8 A kérdező kommentje:
Én is holnap reggel tesztelek újbol ma is nagy volt a kisértés de nem akartam csalodni,arra gondolok lehet késöbb fogant ha állapotos vagyok mint amikor a peteérés volt!Sok sikert neked is!!!
2009. szept. 9. 18:13
4/8 anonim válasza:
a gabriel a jó.nekem az pozitív lett míg másik 6 hangsúlyozom 6,nega lett,még 2 hétre a pozitívra.ja hozzáteszem 10 hetes terhes vagyok.sok sikert .szorítok mind 2 töknek,de szerintem ez már 1 kis baby.hihi vagyis 2.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszike,most kicsit bizakodóbb lettem!remélem igazad lesz!Egyébbként gratulálok a kis pocaklakódhoz:)
2009. szept. 9. 19:32
6/8 anonim válasza:
köszike.ugyan ezt az érzést kívánom nektek.
8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos semmi jo,még megprobálom egy másikkal aztán várok türelmesen:(.És neked remélem pozitiv?
2009. szept. 11. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!