Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Úgy el vagyok keseredve! Soha...

Úgy el vagyok keseredve! Soha se leszek babás. Valaki hasonló cipőben?

Figyelt kérdés

lassan 2 éve próbálkozunk.Eddig azt hittem nincs peteérésem..de kiderült,hogy mégis..mindent megtettünk de csak megjött tegnap..nem értem miért nem sikerül..van mindkettőnknek gyereke már..

Most a páromnak kell majd menjen vizsgálatra,de szerintem neki semmi baja,még beteg se szokott igazán lenni..

Teljesen el vagyok keseredve!Komolyan már azt gondoltam,hogy a sors nem akarja..vagy az ex felesége átkozott el.. :(

2014. febr. 15. 11:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves 10-es!9-es vagyok!:)

Én is szerettem volna túl lenni legalább az első szülésen 30 év alatt,de most már úgy vagyok vele,hogy örülök egyáltalán ha egyszer átélem a babavárást...

Igen,volt már laparom,tavaly ősszel volt egy sikertelen inszemünk és most megyünk a Kaáliba... Drukkolok Neked,ne adjátok fel!!!

2014. febr. 17. 22:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Köszi szépen, nem adjuk fel! Szorítok nektek!
2014. febr. 18. 09:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Sajnos mi is tudnank mit meselni :( de remeljuk ebben a honapban sikerult,nekunk 1.baba lenne ha sikerulne vege 2 eve varjuk a csodat eddig hiaba 2 napja mar van mellfeszulesem meg alhasi fajdalmam kis hanyinger de a teszt egyenlore meg negativ remelem 1 het mulva + lesz.mindenkinek sikeres probalkozast!!!
2014. febr. 25. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!