Feladtam! Elegem van! Van más is hasonló cipőben?
Mi "csak" 6 évet vártunk a babánkra, de azt hiszem soha nem adtam volna fel, amíg korban oda nem érek, hogy már nem lehet. Persze voltak nehéz pillanatok, de hidd el megéri.
Inszemináción, lombikon voltatok már?
Nyugi most leszel terhes, hogy így feladtad.
Sokaknak több év próbálozás után azt hiszik nem lehet gyerekük és aztán akár 40 évesen terhes lesz.
Inszem már volt 3. Most vissza kellene mennünk folytatni, de nekem már nincs hozzá erőm. A házi praktikákon minden túl vagyunk.
Amúgy köszönöm a válaszokat!
1-es vagyok. Én azt gondolom, hogy aki egészséges annál hátráltathatja a stressz a teherbeesést néhány hónappal és azon akár segíthet is egy kis lazítás, wellnessezés, pihenés. Akinél viszont probléma van azt kezelni kell. Persze lehet várni a csodára, csak nem érdemes. Csináld meg az előírt inszeminációkat és ha az nem segít menj lombikra.
Mivel érintett vagyok elég sok emberrel találkozatam a kezelések során. Egyiknek sem az volt a baja, hogy rágörcsölt, ahogy nekünk sem. Nem ismerek olyat, aki ilyen hosszú idő után mindenféle kezelés nélkül esett volna teherbe, bár biztos van ilyen, de nagyon ritka. Aki meg két lombik között, vagy lombik után spontán esik teherbe az sem csoda, csak egyesek annak hiszik. Azok a kezelések is számítanak, amiket már addigra kap valaki. Magyarul én nem hiszek ebben a ne görcsölj rá és akkor lesz gyereked elméletben.
Kedves előző! Sajnálom a vetéléseidet, de ha 4 év alatt háromszor estél teherbe az azt jelenti, hogy neked a teherbeeséssel semmilyen problémád nincs. A vetéléseknek meg valószínűleg a betegségedhez van köze, amit gondolom kezeltetsz, tehát sem a teherbeeséseid, sem a gyermekeid nem a "nemrágörcsölés" eredményei.
Én biztos nem várnék a csodára a kérdező helyében, de neki kell dönteni. Én azt is elfogadom, ha valaki belenyugszik abba, hogy nincs gyereke.
Szio
En is ugyan igy vagyok!
Kesz befejeztem feladtam vege ha akar jon ha nem hat nem !!
Elfaradtam lelkileg testileg ;-(
En is tulvagyok mutet vitamin vizsgalatok tesztek negativok halvanyak ....
Elegem van.... most is megjott :-( ma vagyok a negyedik napon..
Pedi
g meg ezt a csodaszer " inofolic" ittam...sehol semi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!