Hasonló helyzetben volt már valaki?
Figyelt kérdés
Dec 6-án jött meg,20-tól 26-ig peteérés.Január 2-án pecsételő vérzés,negatív teszt.Január 11 olyan vérzés,hogy csak a wc papíron vettem észre,szóval egy vérfolt szerűség.Szintén negatív teszt.Vérvétel negatív.Voltam kedden dokinál,megerősítette,hogy volt peteérésem,nincs cisztám,minden rendben nálam.Nincs fájdalmam,voltak terhességre utaló jeleim,de elmúltak.Kivizsgálásokon keresztül mentünk a párommal,minden rendben.Hormonzavarom az van,de mindég is volt,viszont ilyen még nem történt velem.2 hónapja szedem a clomipfen-t,eddig még nem sikerült a baba.Azt mondta kedden a doki,minden rendben,de talán még lehetek terhes,mert lát valamit,de inkább kizárná,mert a vérvétel már kimutatta volna.Kaptam olyan gyógyszert amitől megjön a menstruációm és ha netán terhes lennék a babának nem lesz baja.Tegnap szintén egy pecsételő vérzés,azt hittem megjött,de nem.Mi lehet ez?2014. jan. 17. 09:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!