Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Volt már valaki ilyen helyzetben?

Volt már valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
A Páromnak kicsi a pénisze, de aszexuális életünk megfeelelő, szóval már mi is szeretnénk gyereket..Már ez a hetedik hónapja h nem jön össze..Gyertyaállást alkalmazok az aktus után..
2013. júl. 26. 12:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Az aszexuális életetek, vagy a szexuális életetek jó? Különben mi a kérdés? Gyertyaállást alkalmazol, kicsi a párod pénisze és?
2013. júl. 26. 12:29
 2/11 A kérdező kommentje:
Van akinek összejött már így baba? Ez a kérdés! :)
2013. júl. 26. 12:32
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Szórakozol? Attól, hogy kicsi a pénisze simán teherbe eshetsz, nincs összefüggés. De minek a gyertyaállás, és ez komoly? Párod mit szól hozzá? Szerintem inkább törekedj a természetességre, az jobban bejön, mint az ilyen erőltetett dolgok.
2013. júl. 26. 12:35
 4/11 anonim ***** válasza:
31%

A pénisz dolgot nem értem és ezáltal a kérdést sem.

Sokan voltak már így igen, hogy 7 hónapig nem jött össze. Amúgy nem biztos, hogy a gyertyaállás olyan nagyon jó ötlet, állítólag hátrahajló méh esetén kifejezetten gátolja a spermákat a célba érésben.

Lassan ideje kivizsgáltatni magatokat és elvonatkoztatni a kicsi pénisz és a gyertyaállás fontosságától.

2013. júl. 26. 12:36
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem szórakozom, sokat olvastam róla, hogy ez segithet..Meg tanácsolták is..
2013. júl. 26. 12:36
 6/11 anonim ***** válasza:

a sperma minőségétől függ a dolog,nem a pénisz méretétől.

Bár az is lehet,hogy nála minden oké és téged kellene megvizsgálni.Renszeres a menstruációd?Van peteérésed?_Először én nődokihoz mennék,hogy egy hormonsort nézessek,azt majd ő megmondja melyik napon kell levenni a vért.Ezen kívül próbáld ki a peteérést jelző ovulációs tesztet. Ha az pozi és a progeszteron szinted is emelkedik az adott hónapban(vérből látni) ,akkor peteérés,tüszőrepedés valószínű van,vagy további vizsgálat kell,vagy a férjedet megnézetni kellene.

Én legalább is így kezdenék utána járni a dolgoknak,bár nem vagyok orvos!

2013. júl. 26. 12:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Hogy jön képbe a kis pénisz és a gyerekvállalás? Bocs, de nem értem.
2013. júl. 26. 13:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Ilyen tájékozatlanul ti ne akarjatok még gyereket! Nagyon rosszul járna szegény. Olvasgass, tájékozódj, kérdezgess, nem szégyen tanulni.
2013. júl. 26. 21:57
 9/11 anonim ***** válasza:

A pénisz méretének semmi köze a teherbeesés esélyeihez.

Ha van ejakulációja és a sperma mennyisége minősége orvosilag megfelelő és Te is egészséges vagy, akkor mindenféle trükk nélkül sikerülnie kell.

Ha mégsem jön össze pár hónapon belül, akkor menjetek kivizsgálásra.

2013. júl. 28. 15:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért kell ennyire elítélni a kérdezőt, a net valóban tele van a gyertyaálláshoz hasonló trükkökkel.

És mivel utánanézett, eleve nem lehet tájékozatlan a témában...

Amúgy magam is alkalmazom, igaz nem gyertyaállást, de a csípőmet megemelem egy kis időre, miközben "pihegünk" :)

7 sikertelen hónap után pedig aligha állnak szóba az emberrel az orvosok, 1 évet minimum javasolnak.

Persze egy megfizetett magándoki mindenre rávehető :)

Mi egy év után mentünk el magándokihoz, azóta is "küzdünk" a kistesóért.

2013. júl. 28. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!