Volt már valaki ilyen helyzetben?
A pénisz dolgot nem értem és ezáltal a kérdést sem.
Sokan voltak már így igen, hogy 7 hónapig nem jött össze. Amúgy nem biztos, hogy a gyertyaállás olyan nagyon jó ötlet, állítólag hátrahajló méh esetén kifejezetten gátolja a spermákat a célba érésben.
Lassan ideje kivizsgáltatni magatokat és elvonatkoztatni a kicsi pénisz és a gyertyaállás fontosságától.
a sperma minőségétől függ a dolog,nem a pénisz méretétől.
Bár az is lehet,hogy nála minden oké és téged kellene megvizsgálni.Renszeres a menstruációd?Van peteérésed?_Először én nődokihoz mennék,hogy egy hormonsort nézessek,azt majd ő megmondja melyik napon kell levenni a vért.Ezen kívül próbáld ki a peteérést jelző ovulációs tesztet. Ha az pozi és a progeszteron szinted is emelkedik az adott hónapban(vérből látni) ,akkor peteérés,tüszőrepedés valószínű van,vagy további vizsgálat kell,vagy a férjedet megnézetni kellene.
Én legalább is így kezdenék utána járni a dolgoknak,bár nem vagyok orvos!
A pénisz méretének semmi köze a teherbeesés esélyeihez.
Ha van ejakulációja és a sperma mennyisége minősége orvosilag megfelelő és Te is egészséges vagy, akkor mindenféle trükk nélkül sikerülnie kell.
Ha mégsem jön össze pár hónapon belül, akkor menjetek kivizsgálásra.
Nem értem, miért kell ennyire elítélni a kérdezőt, a net valóban tele van a gyertyaálláshoz hasonló trükkökkel.
És mivel utánanézett, eleve nem lehet tájékozatlan a témában...
Amúgy magam is alkalmazom, igaz nem gyertyaállást, de a csípőmet megemelem egy kis időre, miközben "pihegünk" :)
7 sikertelen hónap után pedig aligha állnak szóba az emberrel az orvosok, 1 évet minimum javasolnak.
Persze egy megfizetett magándoki mindenre rávehető :)
Mi egy év után mentünk el magándokihoz, azóta is "küzdünk" a kistesóért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!