Miért nem marad meg a babám? Valaki hasonló helyzetben? Mi volt a megoldás?
Már 2. terhességemet veszítem el. Mindig valami elkezdődik, elsőnél 5. héten kezdődött meg a vetélés, 2.-nál már 4. hét vége felé barnáztam. pedig a 2.nál progeszteron tablettát is szedtem, de mégsem ért semmit. Amúgy már van egy kisfiam, egészséges, könnyen összejött, végig egészséges terhesség. Azelőtt soha nem volt vetélésem, csak az utóbbi hónapoktól.
Már nem is nagyon örülök, ha pozitívat tesztelek, mert úgyis tudom, hogy elmegy...:(:(
Én mindenképp nézetnék egy teljes hormon panelt, különös tekintettel a ciklus végi progeszteronra.
Hallottam olyanról, akinek 2*3 Utró és 3*1 Duophosan mellett maradt csak meg a terhessége.
Amúgy nagyon sajnálom...
Hasonló cipőben járok, nekem is volt egy betöltött 5. hét előtti terhesség elhalásom, és többször volt már a nemvárt előtt halvány tesztem, aztán pár nap késéssel megjött.
Az én orvosom azt mondta, ilyenkor nem kell várni, sőt, nagyobb az esély rögtön a következő ciklusban.
Ha már van szívhang, akkor kell várni, vagy ha misszed ab van, természetesen akkor, de akkor is csak 3 hónapot.
Sztem välts dokit.En ha annakidejen nem teszem,mär nem elek.
Az nem terhesseg volt hanem nögyogyäszati problema...
Igen utolsó, teljesen igazad van! Nem vesz komolyan, és terhességnek sem tekintette. Szerintem is kevés volt a hormon, végül is az orvost addig érdekli, amíg a pénzt teszi az ember a zsebébe, nem az ő teste.
Utolsó előtti: Megkérdezhetem mi volt a problémád?
Utolso elötti vagyok :-)
Igen,megkerdezheted.
Räkszüres,nem teljesen negativ eredmeny-P3,visszamegyek,megegy vizsgälatra. Az eredmenyert mär inkäbb most bementem,nem kaptam el a sajät dokimat,amelyik ott volt az mondta,hogy inkäbb azonnali kezeles vagy mütet.Gondoltam,fasza,de majd akkor beszelnem kell az en dokimmal.Bejelentkeztem,majd unott arccal közölte,hogy värjunk meg 2-3 honapot,semmi ambuläns kezeles,semmi.
Nem voltam järtas mehszäjsebben de sejtettem,hogy azert ez nem jätek.
Azonnal kerestem egy mäsik dokit.1 het mulva fogadott,Ö is meg akarta csinälni a vizsgälatot,mondvän,hogy neki jobb laborosa van mint az elözönek.Eredmeny P3,azonnali mütet,mondvän,hogy ez nem fog javulni.Megtörtent a mütet,szövettan: addigra P4 lett.Szoval a mäsodik es harmadik mintalevetel között eltelt kb 3 het....
de nincs vege.Mivel P4 lett,3 het mulva gyorsan meg kellett csinälni megegy mütetet meg a mensi elött. Zärojelentes kb ennyi magyarul: mehnyak 70%-ban eltävolitva.Ezt szinten laborba küldte es häla istennek mär többet nem kellett müteni. Tehät,ez a räerünk majd meggyogyul duma gyakorlatilag-ha nem lepek-nagyon gyorsan elvitt volna.23 eves voltam akkor.
Nagyon sajnálom! :( Szerencsés volt a másik dokival! Imádom az ilyen nemtörődöm orvosokat, de ha baj lett volna, természetesen a beteg a hibás.
Ne haragudj a hülye kérdésért, de lehet majd így babád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!