Volt már valaki hasonló helyzetben?
2 napja a kisfiam aki 19 hónapos azt hiszi hogy van egy baba a hasamban. 5-én kell meg jönnie nekem most szerdán.
Még nem nagyon beszél úgy hogy azt nem mondja hogy baba.
De mutogat a hasamra, puszilgatja, simogatja még nem csinált ilyet soha.
Ma kérdeztem tőle hol van a baba és mutat a hasamra, puszilgatta, simogatta, többször is meg kérdeztem hogy hol a baba és a hasamra mutat.
És akkor meg kérdeztem így utólag hogy szereted a babát és puszit adott a hasamra.
Van ilyen?
Hú ez nagyon érdekes!:) Szerintem is megérezheti. Ameddig nem beszélnek a gyerekek addig fogékonyak azokra a dolgokra amiket mi fel sem tudunk fogni. Nagyon kíváncsi vagyok én is, hogy mi lesz, de szerintem baba.:)
Mindenképp írd meg!
3-as vagyok.
A kis keresztfiam is puszilgatta a hasam amikor babát vártam (neki elmondtam, hogy baba van benne), és amikor szülés után bejöttek a kórházba, akkor már abszolút nem foglalkozott a hasammal, pedig nem látta a kisbabát, és azt sem tudta, hogy én miért vagyok ott. Nem is miattam jöttek be. Nekem adta a puszikat, de a hasamnak már nem. Akkor még ő sem tudott beszélni. Nagyon érdekes volt.
Mikor teszteljek szerintetek?
Ki mi kora nem várja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!