Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már valaki hasonló...

Volt már valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

2 napja a kisfiam aki 19 hónapos azt hiszi hogy van egy baba a hasamban. 5-én kell meg jönnie nekem most szerdán.

Még nem nagyon beszél úgy hogy azt nem mondja hogy baba.

De mutogat a hasamra, puszilgatja, simogatja még nem csinált ilyet soha.

Ma kérdeztem tőle hol van a baba és mutat a hasamra, puszilgatta, simogatta, többször is meg kérdeztem hogy hol a baba és a hasamra mutat.

És akkor meg kérdeztem így utólag hogy szereted a babát és puszit adott a hasamra.

Van ilyen?

2013. jún. 3. 09:27
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:

8-as vagyok

Én 29 nem vártam de két nappal előtte csináltam egy kíváncsiság tesztet és már halvány de jól látható pozitív volt. Meg tegnap csináltam egyet na az meg még szebb.

2013. jún. 3. 10:49
 12/45 A kérdező kommentje:
És amit még észre vettem hogy a kisfiam inkább az egy helyen mutatja hogy baba van bal hasam bal oldalán.
2013. jún. 3. 11:11
 13/45 anonim ***** válasza:
Ne csigázz kérdező:)))))
2013. jún. 3. 11:13
 14/45 A kérdező kommentje:
Várok holnapig úgy döntöttem.
2013. jún. 3. 11:19
 15/45 anonim ***** válasza:
Ok de akkor írd meg mi lett az eredmény.
2013. jún. 3. 11:25
 16/45 A kérdező kommentje:

Persze meg ha úgy alakul akkor fel is rakom ha tudom és nem lesz semmi probléma a számítógéppel.

Az jó ha a hasam és ahol lent van a micsodám egyrészt ki domborodik a hasam alja a pocimmal?

2013. jún. 3. 11:36
 17/45 anonim ***** válasza:
Erre nem tudok mit mondani. Én sajna nem vagyok vékony és nekem nem látszott sosem az elején:(((
2013. jún. 3. 12:03
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
szerintem erzik a gyerekek az ilyesmit..... en 7eves koromig fogekony voltam ilyen dolgokra es lattam előre jo és rossz dolgokat is. és nm ertettem a tobbiek miert nem látjak....
2013. jún. 3. 12:29
 19/45 A kérdező kommentje:

Nem tudom mért csinálja ezt.

Esetleg van valami magyarázat rá?

2013. jún. 3. 12:31
 20/45 anonim ***** válasza:
100%
Ne keress magyarázatot. Gyerekeknél ez tök normális dolog. Az a baj hogy mi felnőttek már nem látjuk és nem érezzük azokat a dolgokat amiket ők még igen. Én személy szerint sajnálom is.
2013. jún. 3. 12:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!