Volt már valaki hasonló helyzetben?
2 napja a kisfiam aki 19 hónapos azt hiszi hogy van egy baba a hasamban. 5-én kell meg jönnie nekem most szerdán.
Még nem nagyon beszél úgy hogy azt nem mondja hogy baba.
De mutogat a hasamra, puszilgatja, simogatja még nem csinált ilyet soha.
Ma kérdeztem tőle hol van a baba és mutat a hasamra, puszilgatta, simogatta, többször is meg kérdeztem hogy hol a baba és a hasamra mutat.
És akkor meg kérdeztem így utólag hogy szereted a babát és puszit adott a hasamra.
Van ilyen?
Még semmi jele a mensinek.
Tegnap volt 1-2 percig ilyen enyhe görcsöm de el múlt na akkor azt hittem tényleg viccel a fiam és csak ki találta az ilyen dolgot de mensinek semmi nyoma nem volt utána.
lehet hogy igaza van még nem tudom majd ki derül.
Nem kamuzok. Nem tudtam gép közelébe menni sajnos mert el foglalták.
Hát csináltam tesztet de az egyik nega mert 25-ös tegnap csináltam lehet hogy korai volt ezért nem tettem fel a negát mert feleslegesnek tartom.
A másik meg az is lehet hogy nega lett mert nem vagyok biztos benne hogy pozi lett e mert egy nagyon halvány csíkot láttam rajta de lehet hogy a szemem nézte félre. Ha nem lesz semmi változás akkor el megyek orvoshoz. Valamelyik nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!