Milyen problémák derülhetnek ki a spermavizsgálatnál? Milyen problémát állapítottak meg és milyen kezelést kaptatok rá? Tapasztalatok érdekelnének!
Figyelt kérdés
2014. ápr. 17. 11:50
1/3 anonim válasza:
Kevés, lassan mozgó...leginkább ezek. Ennek több oka is lehet Pl. herevisszér, amit műteni kell. Vagy stresszes életforma, egészségtelen életmód, amin változtatni kell. Ajánlhatnak potencia növelő étrend kiegészítőket pl. Maca Vibe, de ha nagyon kevés s spermaszám, akkor lombik eljárás.
2/3 anonim válasza:
Nálunk szerencsére minden rendben volt. Viszont ismerősnél így derült ki a here visszér.
1-es voltam
3/3 anonim válasza:
De altalaban a spermaszam novelo,javito vitaminok segitenek. Paronak 14millio volt,elkezdte szedni a Fer14et,de mar ak terhes voltam,cs ugye nem tudtuk. Keszultem epp a laparra. 11honap utan kismama lettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!