Hogyan zajlik a petefészek átfúvatás? Fájdalmas? Mire készüljek? Mik a tapasztalatok? Sajnos csak a bal oldali petefészkem és petevezetékem van meg!
Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 20:17
1/3 anonim válasza:
Petevezeték átfújásra gondolsz? Vagy van petefészek is? Na mindegy...
Teljesen változó. Olvastam itt már olyat aki azt mondta, hogy kellemetlen volt, de nem fájdalmas, volt aki elájult, annyira fájt.
Nekem altatásban és laparoszkóppal csinálták így semmit nem éreztem.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm,rosszul írtam ki!Igen,a petevezeték átfúvatásra gondoltam!
2014. ápr. 16. 18:28
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem rövid altatásban csinálták, de ennek ellenére éreztem a fájdalmat, borzalmas volt. Még jó, hogy altattak, mert ébren nem biztos, hogy kibírtam volna.
Viszont nekem egyik sem átjárható, ráadásul dupla adag kontrasztanyagot fecskendeztek be, hogy hátha megnyílik.
Ha altatásos lesz ne aggódj!
Egyébként mindenki máshogy éli meg. Tényleg van olyan, aki alig bírta ki, és van aki alig érezte. Gondolom az átjárhatóságtól is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!