Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ovulációs teszt. Tapasztalatok?

Picsusz kérdése:

Ovulációs teszt. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Ma még csak a ciklusom 12.napján vagyok,és kíváncsiságból megcsináltam egy ovu tesztet.A 2.csík látható,de halványabb lett mint az első.Tudom,hogy ez negatívat jelent még,de kérdés,hogy végül is van Lh a vizeletben,de még nincs annyi,hogy közeledjen a peteérés?Mert ha halvány is,gondolom valamennyit csak érzékel,nem?Most csináltam elsőnek ilyen tesztet,és próbálok tapasztalatokat gyűjteni.

2014. febr. 13. 14:37
 1/7 anonim ***** válasza:
mennyire halvány? nekem sose azonos erős, mégis van ovum, hőmön szépen látni! tedd fel a képet, meglesem! :)
2014. febr. 13. 15:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Hogy kell felrakni képet?Azt se tudom.Halványabb,de látni.De szerintem még később lesz peteérésem,még hamar lenne,34 naposak a ciklusaim.Hőmet nem nézem.
2014. febr. 13. 16:03
 3/7 anonim ***** válasza:
képfeltültés.hu és linkeld majd be ;)
2014. febr. 13. 16:47
 4/7 A kérdező kommentje:

[link]

Az a baj,hogy a képen sokkal halványabban látszik.

2014. febr. 13. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
alakul!!! sztem holnap erősebb lesz! de bátran akciózzatok!! Holnap este tesztelj újra! De este 6 körül, és előtte ne igyál 1 órát legalább! :)
2014. febr. 13. 21:11
 6/7 A kérdező kommentje:
De lehet ilyen hamar peteérésem?34 naposak általában a ciklusaim.Mondjuk 3 napja kezdtem el a méhpempő szedését,az elvileg az Lh hormon képzésében játszik szerepet.3 éve szeretnénk babát,és jó lenne ha ezzel rátudnék segíteni.
2014. febr. 13. 21:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindig délután tesztelj és elötte 2-3 órán keresztül ne is pisilj! Akkor lehet halvány a teszt,ha még nem volt,vagy már volt ovud.Ha 34 napos a ciklusod,akkor még majd most lesz szerintem!Nekem amúgy soha nem volt a teszt csík ugyanolyan erős mint a kontroll,de ha már nagyon erős rajt,akkor pozi.
2014. febr. 13. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!