Hogy győzzem meg a párom?

Figyelt kérdés
Szeretnék második babát az első gond illetve meglepi baba volt. Csak azt nem tudom mit mondjak a páromnak hogy bele menjen nem szeretnék éveket várni mert akkor már szerintem én nem mennék bele. típpeket mit mondjak neki hogy bele menjen biztos volt már valaki hasonló cipőben.
2014. ápr. 11. 01:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát az attól függ, miért nem akarja a babát.
2014. ápr. 11. 03:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Meg kel beszélni ketten, hogy milyen okokból szeretné / nem szeretné és mit lehetne tenni, hogy akarja.
2014. ápr. 11. 03:31
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Ugy hogy elébe állsz és kerekperec megmondod,AKAROK még egy csöppséget,ha nem mész bele apa elvállok!!''csak vicceltem'' :)) Oda bújnék,és megkérdezném,nem válalunk még eggyet?,lehet fiu vagy lány lenne....üdv egy 5 gyermekes anyuka..
2014. ápr. 11. 05:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy! Ez nem ügyes meggyőzési praktika kérdése. Anno én is mondtam a páromnak, hogy akarok babát. Ő nem akart. Nekem kellett elfogadni az ő álláspontját és nem fordítva. Tudtam, hogy később úgyis másképp fogja gondolni. Ha meg mégsem, akkor meg tudtam, hogy nincs jövőnk együtt. Végül természetesen már ő is pedzegetni kezdte, mostanra pedig már teljes vállszélességgel mellettem áll (kétszeri vetéléssel a hátunk mögött mondom ezt).
2014. ápr. 11. 08:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm a válaszokat mindenkinek.
2014. ápr. 11. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!