Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kétségbe vagyok esve. így baba?

Kétségbe vagyok esve. így baba?

Figyelt kérdés

Párom eredménye:kevés sperma az ondóba,abból kb.60-80db motilis,negyede alakilag abnormális.20-30 fehérvérsejt,baktériumok.

Mitől lett ilyen kevés?van már gyereke.van így esély?

2014. ápr. 9. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Mennyire keves? Mi 11honapig probalkoztunk,aztan a parom elment vizsgalatra,14millio lett. El is voltam keseredve,elkezdte szedni a Fer14et,de mint kiderult,ak mar terhes voltam. nalatok mas gond nincs?

6 hkm :)

2014. ápr. 11. 23:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Az nem volt beleírva.nyilván az a 80 db.amiből kb.20 db jó..találtak nála még gombát,de az minimális.nem tudjuk az okát..már van 2 nagyobb gyereke.nekünk 2 éve pedig nem sikerült..
2014. ápr. 12. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. Az en paromnak is van mar egy 16eves lanya,megis volt gond. Nem ertem,h mert ir db-ot. Milliot kene. Doki mit mondott?
2014. ápr. 14. 16:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Olyan kevés anyagot adott,aligha lehetet abba milliós sejt..kapott e vvitamin,magnéziumot.meg tanácsolt a fer14 hez hasonló cuccot.De a párom hallani se akar róla havi 15 ezer ft.lehet nem is használna.
2014. ápr. 15. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Az angyalgyökér is növelheti a sejtek számát. Bioboltban lehet kapni, zelleres íze van.

Más betegsége nincs a párodnak? Pl. herevisszér?

Megnéztek mindent? Rendes kivizsgálás volt?

én úgy tudom, hogy lombik programhoz nem kell sok sperma

2014. ápr. 15. 09:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem volt másfajta vizsgálat.én nem akar lombikbébit.
2014. ápr. 16. 07:56
 7/7 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 16. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!