Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baba? Tudom sok az...

Lehet baba? Tudom sok az ilyen kerdes, de sok a ketsegbe esett no.

Figyelt kérdés
Keddre nem varom, maskor mielott meg akar jonni, faj a mellem, meg a hasam. Most nem faj semmim, nehany napja iszom a palastfu teat. A mult heten szedultem rendesen. Soha nem szoktam vizsgalni a mehszajam magassagat, de most megneztem. Vagyis csak neztem volna, mert annyira magasan van, h nem ertem el. mar nagyon szeretnek babat...
2012. aug. 5. 17:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azt olvasom neten, h az jó jel, ha nagyon fent van a méhszáj, sajnos biztatóbbat nem tudok írni.
2012. aug. 5. 17:26
 2/11 anonim ***** válasza:
39%
Ne haragudj,de normális vagy?Minél jobban akarod azt a gyereket annál jobban nem fog összejönni!Ez tuti magamból kiindulva!Kicsit szét kéne nézni magad körül,tisztába tenni a gondolataidat.Állíts fel egy sorrendet hogy mik azok a dolgok amiken nap mint nap rágódsz és ha meg van a lista tenni ellenük nem teákat iszogatni és attól várni a csodát! A fejed ha tiszta,lelkileg ha rendben vagy egészséged oké,akkor jön az a baba mint a távirat!Lazulj el és sz@rd le ezt az egészet gondolom a párod nem görcsöl rajta annyira mint te,jól teszi te is tedd ezt!
2012. aug. 5. 17:33
 3/11 A kérdező kommentje:
bocs,de ne sem gorcsolok rajta. ez a honap ugy telt, h nem erdekelt semmi. meg homerozni se homeroztem. csak most h kozeledik a menszi, eszembe jutott... ennyi
2012. aug. 5. 17:38
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát én speciel a méhszájamat soha nem érem el. Tehát ha most nézted először, akkor erre nem adnék. A többi "jelre" meg amúgy sem.

Szorítok hogy baba legyen, de ezek alapján nem lehet semmit mondani.

Kedden tesztelj egyet.

Mihamarabbi babásodást!

2012. aug. 5. 17:39
 5/11 anonim válasza:

Szia, én is keddre van a nemvártam:)

Igazából nekem csak most kezdett el fájdogálni a mellem, a hasam az elég gyakoribb volt már előző hetekben is, és én is szédülgetek, meg nagyon sok savam jön fel...Nyugi, én is vizsgálgattam magam, és én sem értem el, sőt nagyon beszűkültem!

Szurkolok neked kedden írj, hogy mi lett veled:)

2012. aug. 6. 04:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Úr Isten 2-es szerintem meg te nem vagy normális.Így neki esni az embernek...

Már megbocsáss de én annak a sz*r teának köszönhetem a babámat.Ha valamiről nem tudsz,vagy csak össze vissza hallasz egy két dolgot,vagy épp neked nem jött be,akkor legyél már kedves ne véleményezni.Vagy legalább normálisabban elmagyarázni miért ne igya vagy miért igya.

Az tény hogy nagyon sok nő minden hülyeséget tünetnek vesz,és ezzel görcsöl akarva,akaratlanul is,ami nem jó.

De én még nem hallottam olyan gyerekre vágyó nőről aki csak ránt egyet a vállán ha megjön a menstruációja hónapról hónapra és sz*rik az egészre.

Én annyit tudok tanácsolni hogy ne a tüneteket figyelgesd mert azok elég becsapósak.Nekem nem volt két egyforma ciklusom tünetügyileg.Hőmérőztem,nekem ez elég volt,megnyugtatott.

5 hónap után sikerült a babánk.Ma léptem a 9. hétbe :)

2012. aug. 6. 05:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó!Nekem aztán nem kell bemutatni a mindent tudó csoda teákat én 6 évet vártam egy gyerekre! Ez olyan mint a diéta valakinek bejön valakinek nem!És nem leszek finomabb a véleményemmel, mert velem pont ez szúrt ki és még nagyon sok kismamával. Ittam mindent amit meglehet,diétáztam ,mértem magam,kezeltek hormonzavarral,2foku diabétesszel.....stb.Makk egészsége voltam,semmi az ég világon nem volt,még sem jött össze!Mentálisan voltak a gondok meg lelkileg mikor anyu felnyitotta a szememet hogy nézek szét és tegyem magam rendbe lás csodát a baba is megjött.Pedig meg volt minden családi ház szerető férj,anyagi,jó munkahely csak azokat a napi dolgokon siklottam el amik keserítették az agyamat.Nekem is mindenki mindig azzal a hülye szöveggel jött,hogy majd most,meg,most,meg most...én meg csak reménykedtem és hónapról hónapra tört össze a szívem.Lehet hogy nyers vagyok és nem áltatom a kérdezőt de nem is szeretném hitegetni mint ahogy azt sokan teszik ezen az oldalon.Lehet hogy néha kell egy két Nem empatikus ember aki miatt el lehet gondolkodni!És nem rosszindulatból írtam le ezeket nem kell senkinek sem magára venni!Sajnálom ha kérdezőt megbántottam a modorommal nem ez volt a szándékom.
2012. aug. 6. 13:17
 8/11 sumergo ***** válasza:

Hát kinek mi. Nekem bizony segítettek a teák, pedig semmit sem tettem közben a lelkemmel. Ebben sem vagyunk egyformák. Nem biztos, h mindenkinek a lelkével van gond, akinek nem jön össze.

Sok sikert!!! :-)

2012. aug. 6. 22:40
 9/11 A kérdező kommentje:
ma mar szerda, es meg mindig nem jelentkezett menszi. a melleim hatalmasra nottek, de a hasam meg mindig nem faj! remelem a legjobbakat!
2012. aug. 8. 19:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi újság? Teszteltél már azóta?
2012. aug. 11. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!