Lehet baba? Tudom sok az ilyen kerdes, de sok a ketsegbe esett no.
Hát én speciel a méhszájamat soha nem érem el. Tehát ha most nézted először, akkor erre nem adnék. A többi "jelre" meg amúgy sem.
Szorítok hogy baba legyen, de ezek alapján nem lehet semmit mondani.
Kedden tesztelj egyet.
Mihamarabbi babásodást!
Szia, én is keddre van a nemvártam:)
Igazából nekem csak most kezdett el fájdogálni a mellem, a hasam az elég gyakoribb volt már előző hetekben is, és én is szédülgetek, meg nagyon sok savam jön fel...Nyugi, én is vizsgálgattam magam, és én sem értem el, sőt nagyon beszűkültem!
Szurkolok neked kedden írj, hogy mi lett veled:)
Úr Isten 2-es szerintem meg te nem vagy normális.Így neki esni az embernek...
Már megbocsáss de én annak a sz*r teának köszönhetem a babámat.Ha valamiről nem tudsz,vagy csak össze vissza hallasz egy két dolgot,vagy épp neked nem jött be,akkor legyél már kedves ne véleményezni.Vagy legalább normálisabban elmagyarázni miért ne igya vagy miért igya.
Az tény hogy nagyon sok nő minden hülyeséget tünetnek vesz,és ezzel görcsöl akarva,akaratlanul is,ami nem jó.
De én még nem hallottam olyan gyerekre vágyó nőről aki csak ránt egyet a vállán ha megjön a menstruációja hónapról hónapra és sz*rik az egészre.
Én annyit tudok tanácsolni hogy ne a tüneteket figyelgesd mert azok elég becsapósak.Nekem nem volt két egyforma ciklusom tünetügyileg.Hőmérőztem,nekem ez elég volt,megnyugtatott.
5 hónap után sikerült a babánk.Ma léptem a 9. hétbe :)
Hát kinek mi. Nekem bizony segítettek a teák, pedig semmit sem tettem közben a lelkemmel. Ebben sem vagyunk egyformák. Nem biztos, h mindenkinek a lelkével van gond, akinek nem jön össze.
Sok sikert!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!