Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mára NEM várom. Dpo után a...

Mára NEM várom. Dpo után a 14. napon általában milyen erősen kell, hogy megjelenjen a második csik a teszten? Mi okozhat álpozitiv tesztet? Vagy a halvány csik, is csik és akkor már biztos a baba? Kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 07:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
a halvány csík is csík. Nekem 11. dpo-n már kétcsíkos volt.
2009. okt. 17. 07:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia,ha jól veszem ki csináltál egy tesztet,ami halványan,de pozitív lett?Hát ...GRATULÁLOK,mert mindegy hogy halványan,de ott az a kis bűvös 2.vonal,ÁLLAPOTOS VAGY!Ha holnap,vagy holnap után újra tesztelsz,már erősebb lesz!Nyugi,ott a manó,csak most már pihenj sokat!Jó egészséget nektek!
2009. okt. 17. 07:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritka az álpozitív teszt, asszem ciszta vagy hormonzavar okozhatja
2009. okt. 17. 07:46
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
dpo 14. napon még nem is kell muttan, nekem már mondjuk dpo 10. napon lett halvány pozitív egy tizes teszt (úgy hogy reggel negatív volt, de délben már pozitív). aztán harmadnap lett igazi egyértelmű poz tesztem. szóval ez allkattól és teszttípustól meg a pisi koncentrációjától is függ...
2009. okt. 17. 08:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon halvány volt, alig láttam,sőt még a doki sem látta Uh-on az elő vizsgálaton.

De a csík,az csík :))

18 hetes km

2009. okt. 17. 09:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat!
2009. okt. 17. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!