SOS! Kétségbe estem! Méhenkívüli terhes lennék? Múlt hét csütörtökön voltam nőgyógyásznál, rákszűrésen. Meg is ultrahangozott, mert gyógyszert is írt fel. Ekkor nem volt baba.
most még mindig nem jött meg,a gyógyszert se kezdtem el így szedni, hát csináltam most egy tesztet ami +.
felhívtam a dokim, és azt mondja akkor lehet fals eredmény, vagy méhenkívüli, mert egy hete még nem látszott semmi.voltatok hasonló helyzetben?mi lett a vége?
nem baj, ha terhes vagyok, örülnék.
tévesen nem valószínű,hogy pozitívat mutatna.
keress egy másik orvost szerintem.
olyan van,hogy a fiatal terhesség még nem látható,de ha odafigyel az orvos,akkor tudja,hogy mi a helyzet.meg visszahívja a beteget kontrollra stb.
szerintem mindenképp válts orvost.
ÉRdekes, de egy hét koraterhességben nagy idő
Terveztétek a babát?
NEkem rutinvizsgálatnál is nézi a méhnyh-át, pedig gyógyszert szedek
az első babámat az 5. héten még nem látták, csak egy hét múlva. A cisztáról azt olvastam a neten, h csak akkor mutat + eredményt, ha rosszindulatú.
A méhenkívüli még nincs kizárva. nekem volt már és csak 8 hét után okozott problémát. de remélem nem lesz az. (nálam mindvégig pontosan megvolt a menzi, annyi, h az utolsó nem akart sehogysem elmúlni, és iszonyúan görcsöltem az utolsó héten.)
ha mégis, megnyugodhatsz, még az elején lennél, itt még gyógyszerrel meg tudnák oldani, vagy laporoszkópiával.
nemtudom, hogy figyelte-e a méhnyálkahártyám, rákszűrést végzett.és azért ultrahangozott, mert gyógyszert is írattam, de sajnos hónapok óta rendszertelen, így megnézte elkezdhetem-e szedni.azt mondta nem vagyok terhes, szedjem.én mégse kezdtem el szedni, gondoltam inkább várok csak megjön, de közben azért csináltam ezta tesztet ma.és nem védekezünk nem lenne gond a baba.és most a doki mondta a telefonba,hogy méhenkívüli vagy fals eredmény.ennyire biztos lenne benne?
nemtudom mikor volt pém, mert mint írtam rendszertelen a mensim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!