Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Megnéznétek a leletemet? 1 év...

Megnéznétek a leletemet? 1 év sikertelenség után most voltam először dokinál.

Figyelt kérdés

A számításaim szerint két nap múlva lenne az ovulációm, de a doki azt mondta hogy még nem lesz akkor, menjek vissza két nap múlva és újra csinál Uh-t. A méhnyálkahártya vastagsága nem túl vékony? olyan szűk szavú volt a doki, nem mondott nagyon semmit, páromnak kell menni spermavizsgálatra. Láttam én is a monitor és ilyen apró tüszők voltak kb. 4 db azokat méregette le.

[link]

2014. márc. 25. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
A tüsző méretek nincsenek odaírva! Az mnyh-d jó, mert mm-ben szokták megadni nem cm-ben. 10 mm-es mnyh nagyon jó!
2014. márc. 25. 12:46
 2/9 A kérdező kommentje:
de az nem túl vastag, ha azt mondta hogy még nem lesz peteérésem a tüszők alapján?
2014. márc. 25. 12:51
 3/9 A kérdező kommentje:
igen a tüszők méretét nem írta oda...
2014. márc. 25. 12:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem vastag!
2014. márc. 25. 13:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Értem :)
2014. márc. 25. 13:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja még annyi, hogy nem tudom neked mondta-e mekkorák azok a kicsi tüszők. De hogy tudj kalkulálni, 1,5-2 mm-et nőnek naponta és 20-22 mm-esen repednek meg általában.
2014. márc. 25. 13:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Értem köszi, hát azt nem mondta, de láttam a monitoron kb. 4-5 kis tüszőt, a jobb oldalon. Szonográfus csinálta az uht ott állt mellett a doki ő is nézte de nem mondta csak azt hogy még biztos nem lesz ovuláció, így két nap múlva menjek vissza.
2014. márc. 25. 13:44
 8/9 anonim ***** válasza:
hát akkor ki kell bírnod 2 napig! De ne hagyd magad, ha érdekel valami akkor kérdezz, mert maguktól nem igen mondanak semmit!
2014. márc. 25. 14:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát igen erre már rájöttem, hogy úgy kell mindent kihúzni belőlük! Sajnos ez a doki (főorvos) ilyen, szűkszavú, de állítólag jó szakember. Nem ez a bartyizós típus. Remélem azért tud majd segíteni.
2014. márc. 25. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!